Give Up Smoking; eat STEVIA; Pot pune aici TOTUL: Share FILE - ADrive | Online Storage, Online Backup, Cloud Storage

ADrive | Online Storage, Online Backup, Cloud Storage:'via Blog this'

 • No-Brainer Dinner Bakes • Fun NYE Apps • How to Make Chili • 3 Desserts to Ring in 2016

 • 6K
  Facebook
  28K
  Pinterest
  More

  Perfect Apple Pie

  (712)
    270 reviews
  Perfect Apple Pie
  • 30 minprep time
  • 3 hr 0 mintotal time
  • 8ingredients
  • 8servings
  Pinterest
  A classic apple pie takes a shortcut with easy Pillsbury® unroll-fill refrigerated pie crust.
   Savings on 2 ingredient(s)

  Ingredients

  Crust

  1
  box Pillsbury™ refrigerated pie crusts, softened as directed on box 

  Filling*

  6
  cups thinly sliced, peeled apples (6 medium) 
  3/4
  cup sugar
  2
  tablespoons all-purpose flour
  3/4
  teaspoon ground cinnamon
  1/4
  teaspoon salt
  1/8
  teaspoon ground nutmeg
  1
  tablespoon lemon juice

  PLANTA CARE VA FACE SA VA LASATI DE FUMAT

    2  29.5K Google +2  17  5  24 

  Un articol de Cristian Iacov 

  Ce ati spune daca v-as informa ca exista un aliment atat de benefic organismului incat va poate face sa va lasati de fumat? Credeti ca exista asa ceva? Ei bine, in urma nenumaratelor cautari iata ca s-a descoperit o planta banala care, prin proprietatile pe care le are va poate ajuta sa va lasati de fumat fara nici o alta implicatie psihologica. 

  Este vorba despre Stevia (Rebaudiana-Dulce), o planta care pe langa miraculoasele proprietati vindecatoare, are si capacitatea de a va face sa renuntati la fumat prin inhibarea nevoii de nicotina. Planta respectiva care poate fi gasita cu usurinta peste tot in lume poate fi plantata cu usurinta si acasa la voi. 

  Fumul de tigara contine peste 7000 de substante chimice, in medie, iar aproximativ 70 dintre acestea sunt cancerigene. 90% din decesele cauzate de cancerul pulmonar sunt rezultatul fumatului, iar 80-90% din cazurile de deces prin BPOC (Bronhopneumopatia obstructiva cronica) pot fi atribuite fumatului, de asemenea. 


  In orice moment, mai mult de 8 milioane de oameni din SUA au dezvoltat o boala grava cauzata de fumat. Aceasta semnifica faptul ca 1 persoana din 20, este ucisa de efectele nocive ale fumatului. Chiar daca ar fi sa renunti la fumat, aveti o sansa de 50% de a dezvolta boli pulmonare datorita fumatului pasiv. 

  Ce mai este bine de stiut este faptul ca fumatul scurteaza viata femeilor si barbatilor cu aproape 15 ani, aceste motive fiind destul de bune pentru a va lasa acum nu? 

  Ei bine, vestea buna este ca studiile clinice efectuate in Statele Unite arata ca stevia da rezultate foarte bune pentru persoanele care incearca să renunte la tigari si alcool. Stevia este, de asemenea, un bun indulcitor, fiind destul de usor de adaugat in dieta ta de zi cu zi. 

  Asadar, daca vrei sa fi mai bland cu organismul tau, incearca sa mananci la micul dejun stevie adaugata in sandwich-ul tau, pentru a-ti taia pofta de a-ti aprinde o tigara la cafea. La pranz, presara in ciorba sau salata ta cateva frunze maruntite pentru a nu mai avea tentatia sa-ti aprinzi o tigara dupa masa, iar seara completeaza-ti preparatul cu frunze de stevie astfel incat sa-ti inchei o zi fara sa fumezi nici macar o tigara. Stiu, inceputul este greu, insa acum aveti alaturi ajutorul celei mai puternice plante care va face uitata nevoia de nicotina.
  - See more at: http://www.secretele.com/2014/10/planta-care-va-face-sa-va-lasati-de.html#sthash.miQOZZZG.dpuf

  Popular posts from this blog

  How YOU Get Paid, Raising an invoice – PeoplePerHour.com Helpdesk