De ce ești ferit când mănânci gulii? - Preluat de la Evz Monden
Gulia - anticarcinogenic puternic, intaritor renal extraordinar. EVZ Culinar | 19 July, 2014, 3:08 pm 27 Vizualizari De ce ești ferit când mănânci gulii? Un aliment excelent pentru doamne. Gulia este cunoscută pentru faptul că este aliment anticanceros datorită prezenței derivaților de “arsen metaloid”, care se absoarb rapid din tulpina de alimentului. Aceștia influențează benefic celulele producătoare de hormoni, care la om, au dezvoltat un risc de cancerizare foarte ridicat în ultimele 3 decenii. Gulia are deasemenea și un efect tonic asupra metabolismului rinichiului. Sursa: www.evzmonden.ro În martie 2004, cercetătorii au scos la lumină existența mai multor substanțe organice care reduc toxicitatea amoniacului asupra întregului țesut renal. Deasemenea aceștia au mai descoperit și faptul că aciditatea urinei la femei este mai crescută în perioada menstruației, fapt care conduce la îmbătrânirea “renală”. Dr. Laurel B. Vincent de la New School of So...