Echivalenţe măsuri alimente | Mesagerul Culinar
Echivalenţe măsuri alimente | Mesagerul Culinar:
Echivalenţe măsuri alimente
Echivalențe de măsură pentru busuioc:
- 1lingură busuioc proaspăt = 1 linguriță uscat
- 28 g busuioc uscat = 3/4 cup uscat = 1 oz uscat
- 14 grame busuioc proaspăt = 1 cup proaspăt tocat = ½ oz proaspăt
- 10 grame busuioc uscat = 4 linguri uscat = 0.35 oz uscat
- 25 grame frunze proaspete de busuioc, fără tulpini = 1 cup frunze proaspete de busuioc, fără tulpini
Echivalențe de măsură pentru miezul de nucă, zdrobit mai mare sau tocat:
- 1/8 cup = 15 g = 0.6 oz
- 1/4 cup = 30 g = 1.1 oz
- 1/3 cup = 40 g = 1.5 oz
- 3/8 cup = 45 g = 1.7 oz
- 1/2 cup = 65 g = 2.2 oz
- 5/8 cup = 80 g = 2.8 oz
- 2/3 cup = 85 g = 2.9 oz
- 3/4 cup = 95 g = 3.3 oz
- 7/8 cup = 110 g = 3.9 oz
- 1 cup = 125 g = 4.4 oz
- 2 cups = 250 g = 8.8 oz
- 4 cups = 500 g = 17.6 oz
Asparagus | 453g =1 pound = 3 cups tocat |
Fasole verde | 453g =1 pound = 4 cups taiata |
Sfeclă roşie | 453g =1 pound (5 sfecle de marime medie ) = 2–1/2 cups tocate |
Broccoli | 250 g=1/2 pound = 6 cups tocate |
Varză | 453g=1 pound = 4–1/2 cups tocata subtire |
Morcovi | 453g=1 pound = 3–1/2 cups taiati felii sau rasi |
Telina | 453g =1 pound = 4 cups tocata |
Castraveţi | 453 g =1 pound (2 medium castarveti) = 4 cups feliati |
Vinete | 453 g=1 pound = 4 cups tocate (6 cups taiate in cuburi = 3 cups gatite) |
Usturoi | 1 un catel de usturoi = 1 lingurita chopped |
Praz | 453 g=1 pound = 4 cups tocati (2 cups gatiti) |
Ciuperci | 453 g =1 pound = 5 to 6 cups taiate felii = 2 cups gatite |
Ceapă | 453 g =1 pound = 4 cups taiata felii = 2 cups gatita |
Păstârnac | 453 g =1 pound cu coaja = 1-1/2 cups gatite si piure |
Mazăre | 453g=1 pound intreaga cu teci = 1 to 1-1/2 cups decojita |
---------She didn’t find conventional public education hopeless. GHITA POP DIN SAPINTA 40 755 477 606 376 77.
Marc B. Haefele
'via Blog this'
Comments
Post a Comment