Secretele: PH-ul bauturii Cola se apropie ingrijorator de mult de cel al acidului de baterie! Iata 9 intrebuintari industriale ale acestei bauturi
The Obesity Crises;
- See more at: http://www.secretele.com/2016/02/ph-ul-bauturii-cola-se-apropie.html#sthash.bPG6nnrk.dpuf
Secretele: PH-ul bauturii Cola se apropie ingrijorator de mult de cel al acidului de baterie! Iata 9 intrebuintari industriale ale acestei bauturi: "
PH-UL BAUTURII COLA SE APROPIE INGRIJORATOR DE MULT DE CEL AL ACIDULUI DE BATERIE! IATA 9 INTREBUINTARI INDUSTRIALE ALE ACESTEI BAUTURI
0 4 Google +0 0 0 0
Un articol de Razvan
Cola a devenit in timp cea mai populara si mai iubita bautura acidulata din lume.
Problema este ca despre Cola se poate vorbi la superlativ din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste efectele sale nocive. In primul rand, Cola este cea mai acida bautura pe care o consumam in mod frecvent!
Cat de rea sa fie?
Dr. Terri Winn explica faptul ca, Coca-Cola are un pH de 2,5, iar Pepsi o intrece chiar in aceasta privinta.
Iata o scurta explicatie a problemei. Ca punct de reper avem apa, o substanta neutra cu pH-ul 7.
Prin comparatie, acidul de baterie are un pH de 1, si ar face ravagii in organism daca ar fi ingerata. O valoare pH de 1 inseamna ca substanta/lichidul respectiv este extrem de acid. Si, in mod ingrijorator, Cola nu se situeaza prea departe de acidul de baterie in ceea ce priveste pH-ul specific.
Pe langa faptul ca se apropie mai mult de acidul de baterie decat de apa pura, bauturile racoritoare sunt frecvent corelate cu aparitia tulburarilor respiratorii precum astmul. Consumul excesiv de astfel de bauturi favorizeaza inclusiv aparitia altor boli pulmonare obstructive cronice.
Potrivit statisticilor, daca obisnuiesti sa bei o doza sau doua de bauturi carbogazoase dulci pe drumul catre serviciu, riscul de a dezvolta diabet zaharat creste cu 26%. In plus, riscul de a suferi un atac de cord subit creste cu 20%, iar riscul de guta cu 75%. Acest lucru nu este valabil si pentru persoanele care consuma bauturi racoritoare doar ocazional.
Daca aceste informatii nu sunt suficiente sa te convinga de nocivitatea consumului excesiv de Cola, iata si alte detalii care te vor pune in garda."
'via Blog this'
PH-UL BAUTURII COLA SE APROPIE INGRIJORATOR DE MULT DE CEL AL ACIDULUI DE BATERIE! IATA 9 INTREBUINTARI INDUSTRIALE ALE ACESTEI BAUTURI
0 4 Google +0 0 0 0
Un articol de Razvan
Un articol de Razvan
Cola a devenit in timp cea mai populara si mai iubita bautura acidulata din lume.
Problema este ca despre Cola se poate vorbi la superlativ din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste efectele sale nocive. In primul rand, Cola este cea mai acida bautura pe care o consumam in mod frecvent!
Cat de rea sa fie?
Dr. Terri Winn explica faptul ca, Coca-Cola are un pH de 2,5, iar Pepsi o intrece chiar in aceasta privinta.
Iata o scurta explicatie a problemei. Ca punct de reper avem apa, o substanta neutra cu pH-ul 7.
Prin comparatie, acidul de baterie are un pH de 1, si ar face ravagii in organism daca ar fi ingerata. O valoare pH de 1 inseamna ca substanta/lichidul respectiv este extrem de acid. Si, in mod ingrijorator, Cola nu se situeaza prea departe de acidul de baterie in ceea ce priveste pH-ul specific.
Pe langa faptul ca se apropie mai mult de acidul de baterie decat de apa pura, bauturile racoritoare sunt frecvent corelate cu aparitia tulburarilor respiratorii precum astmul. Consumul excesiv de astfel de bauturi favorizeaza inclusiv aparitia altor boli pulmonare obstructive cronice.
Potrivit statisticilor, daca obisnuiesti sa bei o doza sau doua de bauturi carbogazoase dulci pe drumul catre serviciu, riscul de a dezvolta diabet zaharat creste cu 26%. In plus, riscul de a suferi un atac de cord subit creste cu 20%, iar riscul de guta cu 75%. Acest lucru nu este valabil si pentru persoanele care consuma bauturi racoritoare doar ocazional.
Daca aceste informatii nu sunt suficiente sa te convinga de nocivitatea consumului excesiv de Cola, iata si alte detalii care te vor pune in garda.
Secretele: PH-ul bauturii Cola se apropie ingrijorator de mult de cel al acidului de baterie! Iata 9 intrebuintari industriale ale acestei bauturi: "
PH-UL BAUTURII COLA SE APROPIE INGRIJORATOR DE MULT DE CEL AL ACIDULUI DE BATERIE! IATA 9 INTREBUINTARI INDUSTRIALE ALE ACESTEI BAUTURI
0 4 Google +0 0 0 0
Un articol de Razvan
Cola a devenit in timp cea mai populara si mai iubita bautura acidulata din lume.
Problema este ca despre Cola se poate vorbi la superlativ din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste efectele sale nocive. In primul rand, Cola este cea mai acida bautura pe care o consumam in mod frecvent!
Cat de rea sa fie?
Dr. Terri Winn explica faptul ca, Coca-Cola are un pH de 2,5, iar Pepsi o intrece chiar in aceasta privinta.
Iata o scurta explicatie a problemei. Ca punct de reper avem apa, o substanta neutra cu pH-ul 7.
Prin comparatie, acidul de baterie are un pH de 1, si ar face ravagii in organism daca ar fi ingerata. O valoare pH de 1 inseamna ca substanta/lichidul respectiv este extrem de acid. Si, in mod ingrijorator, Cola nu se situeaza prea departe de acidul de baterie in ceea ce priveste pH-ul specific.
Pe langa faptul ca se apropie mai mult de acidul de baterie decat de apa pura, bauturile racoritoare sunt frecvent corelate cu aparitia tulburarilor respiratorii precum astmul. Consumul excesiv de astfel de bauturi favorizeaza inclusiv aparitia altor boli pulmonare obstructive cronice.
Potrivit statisticilor, daca obisnuiesti sa bei o doza sau doua de bauturi carbogazoase dulci pe drumul catre serviciu, riscul de a dezvolta diabet zaharat creste cu 26%. In plus, riscul de a suferi un atac de cord subit creste cu 20%, iar riscul de guta cu 75%. Acest lucru nu este valabil si pentru persoanele care consuma bauturi racoritoare doar ocazional.
Daca aceste informatii nu sunt suficiente sa te convinga de nocivitatea consumului excesiv de Cola, iata si alte detalii care te vor pune in garda."
'via Blog this'
Comments
Post a Comment