Cascavalul din supermarket este toxic! Incearca aceasta reteta facuta in casa si in 3 ore te vei bucura de cascavalul de casa...
Cascavalul din supermarket este toxic! Incearca aceasta reteta facuta in casa si in 3 ore te vei bucura de cascavalul de casa..
Ingrediente
– 1 litru de lapte;
– 1 lingura de sare;
– 200-300 ml de smantana;
– 3 oua;
Mod de preparare:
– Puneti sarea in lapte si dati la foc.
– Intre timp bateti smantana si ouale.
– De indata ce laptele incepe sa fiarba, adaugati amestecul de smantana si oua.
– Puneti la strecurat masa dupa ce aceasta se ingroasa separandu-se de zer.
– Lasati sa se scurga bine zerul.
– Peste cateva ore poate fi servit.
Daca o sa adaugati putina curcuma, atunci cascavalul va avea o culoare galbena mai pronuntata.
Puteti, de asemenea, experimenta cu diferite verdeturi, cum ar fi mararul (atunci reduceti usor cantitatea de sare).
Daca vreti sa va iese un cascaval "pufos", puteti adauga putin bicarbonat de sodiu in amestec.
- See more at: http://www.secretele.com/2016/05/cascavalul-din-supermarket-este-toxic.html#more.:
'via Blog this'
Ingrediente
– 1 litru de lapte;
– 1 lingura de sare;
– 200-300 ml de smantana;
– 3 oua;
Mod de preparare:
– Puneti sarea in lapte si dati la foc.
– Intre timp bateti smantana si ouale.
– De indata ce laptele incepe sa fiarba, adaugati amestecul de smantana si oua.
– Puneti la strecurat masa dupa ce aceasta se ingroasa separandu-se de zer.
– Lasati sa se scurga bine zerul.
– Peste cateva ore poate fi servit.
Daca o sa adaugati putina curcuma, atunci cascavalul va avea o culoare galbena mai pronuntata.
Puteti, de asemenea, experimenta cu diferite verdeturi, cum ar fi mararul (atunci reduceti usor cantitatea de sare).
Daca vreti sa va iese un cascaval "pufos", puteti adauga putin bicarbonat de sodiu in amestec.
- See more at: http://www.secretele.com/2016/05/cascavalul-din-supermarket-este-toxic.html#more.:
'via Blog this'
Comments
Post a Comment