Posts

Showing posts from October 23, 2014

LINKEDIN SAYS U.S. G0V'T Is Spying on Linkedin members - olgalazin@gmail.com - Gmail

Image
LINKEDIN SAYS U.S. G0V'T spying on Linkedin members - olgalazin@gmail.com - Gmail:  http://www.linkedin.com/in/drolgalazin

"LINKEDIN SAYS U.S. G0V'T spying on Linkedin members
Inbox  Jim Wilkie
7:43 AM (14 hours ago)

to me
English;

LINKEDIN SAYS U.S. G0V'T spying on Linkedin members Inbox xJim Wilkie<james.wilkie@att.net> Jim Wilkie7:43 AM (14 hours ago)

Serviciile de Informatii E: Base a cerut lista ofiterilor de 3 ori. A fost sau nu Ponta acoperit

Image
Concluziile Comisiei SIE: Basescu a cerut lista ofiterilor de 3 ori. A fost sau nu Ponta acoperit: Oct 18, 2014, ziua.roBineinteles: A FOST SPION GORILAIn scandalul Ponta - ofiter acoperit nu exista o problema a SIE, care nu a comis niciun abuz, politica nu e atat de matura in Romania pe cat de mature sunt serviciile, afirma senatorul Mihai Razvan Ungureanu, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
Intr-un interviu pentru Ziare.com, M.R. Ungureanu sustine ca presedintele nu avea dreptul sa primeasca informatia solicitata de la SIE, iar hotararea de guvern care desecretiza unele activitati ale serviciului a fost elaborata inca din 2011, in mandatul sau.

In viziunea fostului director SIE, cea mai mare problema a acestui scandal este ca nu a fost prezentata nicio proba a comiterii unei ilegalitati, iar cel mai periculos efect ar fi "beneficiarul legal, excesiv de liber si cam iresponsabil politic, sa nu primeasca informatie suficienta pentru a-l orienta in decizia strategi…