Posts

Showing posts from October 16, 2015

IC3 Complaint Referral Form Against LUKAS DIETRICH & JOHN MIKE

Image
IC3 Complaint Referral Form:

Complaint Referral FormInternet Crime Complaint Center
 Please review your complaint for accuracy, prior to submitting it to the IC3.

The following information was provided by the victim and may be forwarded to the 
appropriate law enforcement or regulatory agencies.
Your Personal Information* First Name:OLGA
Middle Name:MAGDALENA
* Last Name:ANDREI
Business Name:
* Age:50 - 59
* Gender:F
* Address:10811 ASHTON AVE
Address (continued):#101
Suite/Apt./Mail Stop:
* City:LOS ANGELES
Do you live within the city limits?: Yes  No
County:
State:California
* Country:United States
* Zip Code / Route:90024
* Phone Number:3106333676
* E-mail Address:olgalazin@gmail.com
Name of your local police or sheriff's office:
UCLA police Is the complaint you are filing related to the Internet or an online service?
 Yes  No Do you have pertinent documents in paper form?
 Yes  No Information about the Individual/Business that victimized youBusiness Name:Lukas
First Name:
Middle Name:Dietrich
Last Name:And…

Echivalenţe măsuri alimente | Mesagerul Culinar

Image
Echivalenţe măsuri alimente | Mesagerul Culinar:

Echivalenţe măsuri alimente Echivalențe de măsură pentru busuioc: 1lingură busuioc proaspăt = 1 linguriță uscat28 g busuioc uscat = 3/4 cup uscat = 1 oz uscat14 grame busuioc proaspăt = 1 cup proaspăt tocat = ½ oz proaspăt10 grame busuioc uscat = 4 linguri uscat = 0.35 oz uscat25 grame frunze proaspete de busuioc, fără tulpini = 1 cup frunze proaspete de busuioc, fără tulpiniEchivalențe de măsură pentru miezul de nucă, zdrobit mai mare sau tocat: 1/8 cup = 15 g = 0.6 oz1/4 cup = 30 g = 1.1 oz1/3 cup = 40 g = 1.5 oz3/8 cup = 45 g = 1.7 oz1/2 cup = 65 g = 2.2 oz5/8 cup = 80 g = 2.8 oz2/3 cup = 85 g = 2.9 oz3/4 cup = 95 g = 3.3 oz7/8 cup = 110 g = 3.9 oz1 cup = 125 g = 4.4 oz2 cups = 250 g = 8.8 oz4 cups = 500 g = 17.6 ozAsparagus453g =1 pound = 3 cups tocatFasole verde453g =1 pound = 4 cups  taiataSfeclă roşie453g =1 pound (5 sfecle de marime medie ) = 2–1/2 cups tocateBroccoli250 g=1/2 pound = 6 cups tocateVarză453g=1 pound = 4–1/2 cups toc…

The End of Public Education in Los Angeles; as We Know It

Image
Eli Broad and the End of Public Education as We Know It:



Eli Broad and the End of Public Education as We Know It09Oct2015 Written by Marc Haefele EDUCATION POLITICS--If there were still any doubt about Eli Broad’s desire to gut traditional public education, it has been erased by his much-discussed “Great Public Schools Now” initiative, a draft of whichLA Times reporter Howard Blume obtained last month.    Broad’s 44-page proposal outlines plans to replace half of LAUSD’s existing public schools with charter schools. “Such an effort will gather resources, help high-quality charters access facilities, develop a reliable pipeline of leadership and teaching talent, and replicate their success,” states the document. “If executed with fidelity, this plan will ensure that no Los Angeles student remains trapped in a low-performing school.”  According to the proposal, Broad wants to create 260 new “high-quality charter schools, generate 130,000 high-quality charter seats and reach 50 percent charte…

Murături asortate | Mesagerul Culinar, I care a lot about Christian Thought

Image
Murături asortate | Mesagerul Culinar:



Feeling the stresses of globalization; these in-group mentality. dealing with each other with

Murături asortate admin, 15 octombrie 2015 Cum în lunile reci ale anului, niciodată nu poți spune că ai prea multe murături, îți propunem o rețetă cu care să îți completezi cămara: murăturile asortate. Acestea reprezintă salata ideală în sezonul de iarnă. Au o intensitate redusă de preparare şi nu necesită mult timp pentru a fi pregătite. Ingrediente: ardei gogoșari, fără codițe și nervurile albe, tăiați pe jumătate sau în sferturimorcovi, curățați și tăiați fășii subțiri sau bucăți marigogonele, spălate și înțepate cu o furculiță (o dată sau de două ori, în funcție de mărimea lor)conopidă, curățată de frunzele verzi și desfăcută în  buchete mai marisfeclă roșie, curățată și tăiată în sferturio varză albă (sau roșie) de mărime mică. Scoateți cotorul și tăiați varza pe jumătate sau în patruardei  lungi și subțiri, dulci , soiul banana. Spălați-i, dar nu îndepă…