Posts

Showing posts from April 21, 2017

Dieta Cu ORZ

Image
Ține în frâu diabetul cu această cură eficientă!

Dragii mei, eu am diabet , mostenit de la mama mea, care a murit de Diabet II.


Pentru a ține în frâu boala, printre multe alte ceaiuri, ape enzimatice şi alte trucuri de reglare a glicemiei, urmez din când în când o cură cu orz încolţit. 
Această cură are cel mai bun efect!
Nu este o delicatesă dar este sănătate curată...
Se ia un pumn de boabe de orz, se aleg şi se spală bine apoi se pun aşa umede pe o farfurie în bucătărie la căldură. Dacă este suficient de cald, 
ele încolţesc repede. În funcţie de ritmul de încolţire vă reglaţi singuri cum pregătiţi farfurioarele că să aveţi zilnic o porţie cât conţinutul a 3 linguri.
După încolţire, spălaţi germenii şi îi mestecaţi foarte bine.
Eu pun pe la prânz o farfurioară şi până a două zi la prânz încolţesc.
S-a mai întâmplat să încolţească mai greu uneori, să dureze chiar mai mult de o zi, poate 2-4 zile, dar mai depinde şi de bob în sine.
Dacă nimeriţi o serie din aia care încolţeşte greu, folosiţi m…

DULCEATA DE VISINE, ORI DE AFINE

Image
Cum să faci o dulceață nemaipomenită fără fierbere îndelungatăExistă metode rapide de preparare a unor dulceţuri gustoase şi sănătoase, care să reţină toate vitaminele fructelor proaspete! Dulceaţă cu preparare ultra rapidăPentru acest tip de dulceaţă, cele mai potrivite fructe sunt căpşunile, vişinele şi zmeura. Fierberea propriu-zisă durează doar cinci minute, ceea ce atrage încă un avantaj important: dulceaţa reţine mai bine nutrienţii, savoarea şi aroma fructelor. Mai pe înțeles, nu se pierd din proprietățiile fructelor.
Ingrediente:
- 2 kg de fructe la alegere
- 2 kg de  XYLITHOL, ori stevia (SAGE in Americana)
- 6 linguri de suc de lămâie
Mod de preparare: 1. Spală fructele bine, după care îndepărtează-le cu grijă sâmburii, dacă este cazul. Presară zahăr peste ele şi ţine-le la frigider peste noapte.
2. A doua zi, scurge zeama care s-a lăsat, pentru a nu fi în exces, răstoarnă fructele într-o oală sau cratiţă potrivită, pune vasul pe foc şi, omogenizând continuu, adu conţinutul la temp…

Make $$$ Daily With the CashBuilder, Here Is the Link

Image
Your Cash Downline Builder (CDB) Marketing System is your vehicle for achieving your goals and your dreams. Your CDB System places you on the pathway towards building wealth and achieving time & financial freedom.

Login your members area then click Step #3 and make sure that you've joined all of income streams in our system and that you have your usernames/ID#s in the appropriate slots, then promote your link below everyday:

Your CDB Referral Link to promote as much as possible is: http://www.cashdownlinebuilder.com/me/Olga


MAINREWARDSHOW IT WORKSFAQPARTNERSCONTACT