Posts

Showing posts from May 6, 2016

UZ SAU ABUZ IN FITOTERAPIE SI NUTRITIE

Secretele: UZ SAU ABUZ IN FITOTERAPIE SI NUTRITIE:

De exemplu daca avem o afectiune renala, sindrom nefrotic(produsa tot de noi ,nu bem suficienta apa ,prea multe grasimi,prea multe dulciuri), nu faceti exces de citrice , daca aveti un dezechilibru hidroelectrolitic (in mod expres cei cu exces de potasiu ) nu consumati banane.
Ceidischinezii biliare sau hepatite, pana la remedierea/ameliorarea afectiunii nu consumati in exces alimente cu varza sau/si fasole uscata. Varza ,praz ,spanac ,conopida nu le este benefica celor care au fost operati de curand pe tubul digestiv.
Un exemplu simplu este din domeniul zootehnic..Bovinele daca nu sunt supravegheate si pasc lucerna si trifoi in stare proaspata se baloneaza excesiv si pot muri ,in schimb daca aceste doua plante de furaj sunt date spre consum dupa uscare ,bovinele nu au absolut nici o problema,si ar mai fi multe exemple de dat.
Este o teorie a vitaminei B17.. nu o contesc ca efect dar devine toxica daca se abuzeaza mai ales ca aceasta amig…

Odorizant de casa In casa ei e mereu un miros placut si proaspat, iar oamenii nu pot intelege de ce. Iata-i secretul!

Secretele: In casa ei e mereu un miros placut si proaspat, iar oamenii nu pot intelege de ce. Iata-i secretul!: "Odorizantul va oferi un miros placut, si dupa ce vei vedea ce contine, sunt sigur ca nu vei mai sta pe ganduri.

Mai bine zis, ingredientele sale sunt granulele pentru masina de spalat, care se gasesc in diferite variante de aroma si care nu sunt foarte scumpe. Astfel vei obtine un odorizant simplu.

Ingrediente:

• Granule pentru masina de spalat

• Bicarbonat de sodiu

• Apa

Trebuie sa amesteci toate ingredientele intr-un recipient cu pulverizator, iar odorizantul este gata!

Aplica-l in casa sau la birou, precum si pe mobila, perdele si haine! "

b. white vinagre;

Uneori, hainele pot fi patate sau uleioase, urmeaza apoi prosoapele, cearceafurile, albiturile, hainele colorate si orice altceva care necesita o atentie sporita. In schimb, pentru toate aceste diferite situatii exista numeroase produse de curatate, cum ar fi detergenti si balsamuri pentru haine, produse pent…

$50 CASH X100 de ORI! Gift Card | PCH.com

Image
$50 CASH Gift Card | PCH.com: "LE TOKENS
FOR EXCHANGE
613,450TOKENS Gwy.#7274 |LE TOKENS FOR EXCHANGE 613,450 TOKENS Gwy.#7274  |  Official Rules  |  Sweeps Facts Entry Confirmed! You have received 100 ENTRIES to win the prize below. $50 CASH Gift Card Gwy.# 7274 TOKENS USED: 50,000 Return Official Rules | Sweeps Facts
Entry Confirmed!
You have received 100 ENTRIES to win the prize below.

$50 CASH Gift Card
Gwy.# 7274

TOKENS USED: 50,000

Return "'via Blog this'LE TOKENS

FRIDAY; $75 Sears Gift Card | PCH.com

Image
$75 X100 de ori azi, Sears Gift Card | PCH.com:You have received 100 ENTRIES to win the prize below. $75 Sears Gift Card Gwy.# 7281 TOKENS USED: 75,000

Return To Token Exchange

'via Blog this'

ASPCA $41.20; Complete Enrollment

Image
Complete Enrollment:UNDERWRITINGPLAN TERMS1-888-716-1203 Fetch a Previous Quote Priority Code: PRDEML Quote SummaryEdit Gastion's Monthly Premium: $39.70 Transaction Fee: