Posts

Showing posts from February 3, 2016

APA si Alkalinizarea corpului tau - Iar Cea mai mare escrocherie de pe glob. Toti am picat in capcana ei!

Image
Stephane Soethig, my film producer friend;Secretele: Cea mai mare escrocherie de pe glob. Toti am picat in capcana ei!:

ot ceea ce facem in ziua de azi este toxic, de la alimentele pe care le consumam, aerul pe care il respiram, produsele cosmetice pe care le folosim. Pur si simplu viata noastra a fost acaparata de chimicale astfel incat noi, oamenii, sa nu mai ducem o viata sanatoasa. Toate contaminarile exterioare produc trupurilor noastre pagube insemnate, creandu-ne un organism plin de grasimi si toxine si cu o imunitate scazuta. 

Toate aceste lucruri se fac pentru a controla practic populatia globului care este in continua crestere. Iata ca azi, Echipa Secretele va incerca sa stopeze acest „genocid” discret, prin expunerea catre cititori, a unui regim extrem de eficient, prin care organismul poate fi ajutat sa elimine toxinele si grasimea acumulata in timp, din cauza consumului de alimente bogate in chimicale si nu numai. 

Reteta ce urmeaza este foarte simpla, este ceva ce se poate…

Ai litera „M” trasata in striatiile palmei? – Iata ce semnifica

Da, am litera in ambele palme. 

Secretele: Ai litera „M” trasata in striatiile palmei? – Iata ce semnifica: "Litera „M” conturata in palma semnifica si:

• Abilitati de conducator.

• Bogatie.

• Noroc.

• Oportunitati excelente.

Potrivit traditiei populare, acest semn este caracteristic profetilor." Sursa; http://www.cuisineandhealth.com.#sthash.wzHBLpzY.dpufLitera „M” conturata in palma semnifica si:
• Abilitati de conducator.
• Bogatie.
• Noroc.
• Oportunitati excelente. Sursa:cuisineandhealth.#sthash.wzHBLpzY.dpuf
Potrivit traditiei populare, acest semn este caracteristic profetilor. - See more at: http://www.secretele.com/2015/12/ai-litera-m-trasata-in-striatiile.html#sthash.wzHBLpzY.dpuf

'via Blog this'

Cum poti folosi otetul de mere pentru a dizolva pietrele la rinichi

Secretele: Cum poti folosi otetul de mere pentru a dizolva pietrele la rinichi:link; http;//awesomeincidents.com  #sthash.MtkPbqVp.dpufModul de actiune a otetului de mere
Otetul de mere este adeseori utilizat pentru detoxifierea ficatului si a rinichilor prin eliminarea toxinelor si a mineralelor in exces, astfel incat acestea sa nu se acumuleze in rinichi. Acidul citric din otetul de mere ajuta la dizolvarea pietrelor renale de dimensiuni mici, pe care corpul le poate excreta mai apoi prin urina.
Modul de folosire a otetului de mere pentru dizolvarea pietrelor la rinichi
Otetul de mere este o alternativa sigura la interventiile chirurgicale invazive si la medicatiile cu toxicitate crescuta.
1. Otet de mere si apa
Aceasta combinatie este cea mai simpla si mai rapida modalitate de a folosi otetul de mere in tratamentul pietrelor la rinichi.
Ingrediente:
• 2 linguri de otet de mere organic
• 250 ml apa calduta sau fierbinte
Instructiuni:
1. Bea preparatul imediat dupa preparare, de preferinta pe…

Preluat din Secretele: Aceasta otrava ne distruge oasele, insa noi o consumam zilnic!

Image
Secretele: Aceasta otrava ne distruge oasele, insa noi o consumam zilnic!:

A. Primele 10 minute 


Dupa ce ati consumat o doza de Cola, organismul dumneavoastra este bombardat cu zahar. Mai concret, doar ce ati consumat 10 lingurite de zahar, adica doza zilnica recomandata. Organismul dumneavoastra nu poate dizolva acest aport si asta din cauza fosfatilor pe care ii contine si care sunt responsabili cu gustul. 

Dupa 20 de minute

Aportul de glucoza este imens iar organismul elimina insulina doar o singura data. Ficatul incepe sa lucreze imediat si transforma zaharul in grasimi. 

Dupa 40 de minute

Acum, cafeina prezenta in Cola a fost absorbita total de organism. Ficatul elimina si mai mult zahar in sange. Nu va mai simtiti extenuati si asta datorita blocajului receptorilor adenozinei. 

Dupa 45 de minute 

Organismul elibereaza si mai multa dopamina, care stimuleaza placerea din cerebel. Exact efectul heroinei. 

Dupa 60 de minute 

Fosfatul duce zincul, magneziul si calciul spre sistemul digestiv, …