Jurnalismul Stupizeniei la Antena3, sub titlul 15 români, prinşi în IADUL din Israel au revenit în această noapte acasă. "Făcuseră tuneluri pe sub casele oamenilor. Tot ce ştiu să facă e să OMOARE"

15 români, prinşi în IADUL din Israel au revenit în această noapte acasă. "Făcuseră tuneluri pe sub casele oamenilor. Tot ce ştiu să facă e să OMOARE":



AJRP, Association of Romanian Journalists Around the World. As the American representative of AJRP; I ask for the resignation of the so-called journalist who wrote this article on Antena3, in Romania (signed misteriously O.A.) Sunt complet revoltata de acest articol, publicat la Antena3. Voi explica de ce acesta este o mostra de ceea ce numim noi articol prost, si dezinformator, sub orice standard jurnalistic. Dragi colegi, ca si cetatean American, consider asta demn de citit. Eu am sa impartasesc cu voi punctul de vedere al unui coleg Roman Israelit:  Shlomo Josefsohn



Am vrut sa postez la comentariile unui text despre conflictul dintre evrei si palentinieni, lumea islamica in general, textul de mai jos. Ca sa fie un echilibru, de vreme ce nu am sters comentariile antievreiesti, in afara citorva radicale, de la textul cu pricina. Din pacate, FB nu l-a primit la comentarii, nu pentru ca ar fi devenit antievreu, ci probabil pentru ca era prea lung. Il postez aici... E scris de un israelian aflat de peste doua saptamini sub tirul de rachete... Nu de unul dintre bravii umanisti care comenteaza la soare sau umbra, dar nu sub rachete!



Astăzi este ziua a -15, în care Israelul se află neîncetat sub un

atac brutal și fără restricții din partea Organizațiilor teroriste

Hamas și Jihadul Islamic din Regiunea Gaza Strip, în delungul căruia au fost lansate deja din partea lor mii de rachete către principalele orașe din Israel, cu un singur scop: de a ucide cât mai mulți Evrei și de a produce ravagii și daune, cât  mai multe posibile, în statul Israel.



Contact: olazin@ucla.edu

'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?