Florin Chilian, cantaretul meu favorit; implicat intr-o altercatie la miting

Florin Chilian, ZECE, dedicata lui EMANUEL DEMETER SAULIUC, dragul meu sotsior;
Florin Chilian pe Bestmusic.ro
:

Superba melodia ZECE:

preluat de la BESTMUSIC>ro:

Florin Chilian, implicat intr-o altercatie la miting

Florin Chilian, implicat intr-o altercatie la miting
Florin Chilian a fost implicat, astazi, intr-o altercatie la mitingul reprezentantilor asociatiilor si sindicatelor de revolutionari, anunta agentia Mediafax.

Incidentul s-a petrecut dupa ce Chilian, invitat de liderul asociatiei 21 Decembrie, Doru Maries, sa interpreteze o piesa, a vazut ca este filmat de un barbat imbracat in civil. S-a oprit din cantat si i-a cerut sa opreasca inregistrarea.

La finalul piesei, Florin Chilian i-a cerut barbatului sa se legitimeze si sa-i arate ce a filmat. Acesta s-a opus, dar mai multi reprezentanti ai Jandarmeriei i-au sarit in ajutor, sustinand ca este colegul lor.

Artistul a fost sustinut de ceilalti protestatari. In timp ce jardarmii incercau sa-l scoata pe cameraman din multime, s-a produs o busculada in care au fost implicate zece persoane.

S-a ales cu dosar penal pentru trafic de persoane

In urma cu cateva zile, prezent la Antena 3, Florin Chilian a declarat ca s-a ales cu dosar pentru trafic de persoane.

Pe 22 iunie, artistul a fost invitat de Gazeta Sporturilor si Happy Fish sa cante la un spectacol pamflet care sarbatorea implinirea unei saptamani de la deschiderea anchetei in cazul fostului Ministru al Tineretului si Sporturilor, Monica Iacob Ridzi.

Prezenta lui acolo nu a fost trecut neobservata si lui Chilian i-a fost deschis un dosar penal pentru calomnie, dar citatia pe care a primit-o acasa era pe un articol ce are legatura cu traficul de persoane (206).
Florin Chilian a mai avut de-a face cu institutiile Statului. Cu ceva timp in urma, artistul a deschis o actiune in instanta impotriva Ministerului Culturii prin care cerea constatarea incalcarii drepturilor de autor si a drepturilor conexe asupra compozitiei muzicale `Zece`. Aceasta a fost folosita fara acordul sau pentru un spot publicitar.
- See more at: http://www.bestmusic.ro/florin-chilian/stiri-florin-chilian/florin-chilian-implicat-intr-o-altercatie-la-miting-69331.html#sthash.9hHd5KBg.dpuf


Florin Chilian - Porunca 9 - Sa nu minti!



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?