Dan Hotico, Sovinismul la Bai-mareni: Viorica inspector, Csongrad: Weather forecast for Nagyhegy, Csongrád (Hungary) – yr.no

Video uri: Voltam Itten is SALGOTARJAN IS:



Weather forecast for Nagyhegy, Csongrád (Hungary) – yr.noNagyhegy Weather Forecast (Borsod-Abauj Zemplen county, Hungary)


Nagyhegy, Csongrád (Hungary)

:
http://www.yasni.com/expose-promotion/?ply

A. 

VIDEO – ACTUALIZARE 3 – Accident – Presedinte FCMU Baia Mare Dan Hotico a intrat cu BMW-ul X5 intr-o alta masina. Soferul celei din urma a ramas incarcerat. Hotico era baut: 0,16 mg/l alcool pur in aerul expirat (galerie foto)

In urma cu putin timp pe strada Oituz s-a produs un grav accident rutier. Din primele informatii se pare ca o persoana este incarcerata. Pompierii militari, echipaje ale Ambulantei si SMURD sunt la fata locului.
ACTUALIZARE 1
Conform informatiilor de la fata locului accidentul s-a petrecut  presedintele clubului FCMU Baia Mare conducea autoturismul BMW X5. El intentiona sa iasa din parcarea Sali Sporturilor si sa ajunga in strada Oituz. Acesta a declarat ca a incercat sa fereasca un caine si a ajuns pe contrasens unde s-a izbit de o masina care circula regulamentar din sens opus. Soferul acesteia a ramas incarcerat si a fost scos de pompierii militari. Presedintele FCMU nu a fost ranit. “Eu ieseam din parcare de la sala sporturilor, cand mi-a sunat telefonul. Cu un ochi m-am uitat la telefon, cu altul la drum. Din partea dreapta am vazut ca mi-a aparut brusc un caine, iar cum ma si orbea soarele nu am mai reusit sa tin directia si am intrat putin pe contrasens. Atunci s-a intamplat accidentul” a declarat jurnalistilor prezenti la accident, Dan Hotico, presedintele FCMU Baia Mare.
ACTUALIZARE 2
Presedintele FCMU Baia Mare a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul inregistrat de aparat a fost de 0,16 mg/l alcool pur in aerul expirat. Drept urmare acesta a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare pentru recoltare de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
ACTUALZIARE 3 – Comunicat IPJ Maramures
Ieri, 25 iulie, ora 13,50, pe strada Oituz, din Baia Mare, a avut loc un accident de circulaţie. Dan H., de 53 de ani, din Baia Mare, se afla la volanul unui autoturism  pe care-l conducea dinspre B-dul Unirii spre strada Transilvaniei. Într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de Vasile P., de 29 ani, din Baia Mare. În urma coliziunii, Vasile P. a fost rănit şi a rămas internat la spitalul unde a fost transportat pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost  testaţi cu aparatul alco-test, rezultatul fiind negativ în cazul părţii vătămate şi de peste 0.10 mg/l alcool pur în aerul expirat in cazul lui Dan H. Celor doi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză continuă cercetările pentru urmând ca la finalizare să se propună soluţia legală, prin Parchet.
accident hotico 3
acc
                oituz bm
accident hotico 2

accident hotico 4
accident hotico
accident hotico 1



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?