De ce ești ferit când mănânci gulii? - Preluat de la Evz Monden

Gulia - anticarcinogenic puternic, intaritor renal extraordinar.



De ce ești ferit când mănânci gulii?

De ce ești ferit când mănânci gulii?
Un aliment excelent pentru doamne.
Gulia este cunoscută pentru faptul că este aliment anticanceros datorită prezenței derivaților de “arsen metaloid”, care se absoarb rapid din tulpina de alimentului. Aceștia influențează benefic celulele producătoare de hormoni, care la om, au dezvoltat un risc de cancerizare foarte ridicat în ultimele 3 decenii. Gulia are deasemenea și un efect tonic asupra metabolismului rinichiului. Sursa:  www.evzmonden.ro
În martie 2004, cercetătorii au scos la lumină existența mai multor substanțe organice care reduc toxicitatea amoniacului asupra întregului țesut renal. Deasemenea aceștia au mai descoperit și faptul că aciditatea urinei la femei este mai crescută în perioada menstruației, fapt care conduce la îmbătrânirea “renală”.
Dr. Laurel B. Vincent de la New School of Social Science a constatat că simpla fiertură de gulii cu zahăr are un efect extrem de liniștitor . Extinzand studiile, acesta a demonstrat în 2005 că 80% dintre femeile care suferă de insomnie din cauza unor nevroze atipice pot avea un somn foarte profund în urma unei cure de numai 18 zile cu gulii de toamnă.


De ce ești ferit când mănânci gulii? - Evz Monden: "EVZ Culinar | 19 July, 2014, Dr. Laurel B. Vincent de la New School of Social Science a constatat că simpla fiertură de gulii cu zahăr are un efect extrem de liniștitor . Extinzand studiile, acesta a demonstrat în 2005 că 80% dintre femeile care suferă de insomnie din cauza unor nevroze atipice pot avea un somn foarte profund în urma unei cure de numai 18 zile cu gulii de toamnă."


'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?