Necenzurat MM | LISTA DE Contacte - Rosiianu & RGN, Viorica Marincas, detinuti, George TARATA

Necenzurat MM | Contact: Steluta aici contactati pe Rosiianu, despre cazul Dan:



Contact Necenzurat MM


Adresa


  • Precizare importanta: orice persoana vizata direct
    sau indirect de articolele publicate pe acest ziar
    electronic, conform legilor in vigoare,
    poate sa solicite drept la replica.

    Bdul. Bucuresti, bl.21A/11
  • Baia Mare
  • Maramureş

Contact

Formular de contact

TRIMITEȚI UN EMAIL. TOATE CÂMPURILE CU * SUNT OBLIGATORII.


Link: FORMULAR DE CONTACT: http://www.necenzuratmm.ro/contact.html

Viorica Marincas, inspectorul sef al IPJ Maramures si-a construit casa cu detinutii din Penitenciarul de Maxima Siguranta Baia Mare

     

In acea perioada era comandant sotul ei, Ioan Marincas, personaj inscris in PNL Maramures si despre care procurorul Marius Iacob - atunci era director al Administratiei Nationale a Penitenciarelor – a afirmat ca „din datele detinute de comisie reiese ca domnul Marincas a savarsit un abuz cand a folosit detinutii la diverse activitati ce tineau de interesul lui personal. Mai mult, acolo, in penitenciar exista angajate o serie de rude, nasi, fini si afini, ai domnului Marincas, a facut o feuda formata cam din 40 de cadre”.
Dincolo de faptul ca actualul procuror Marius Iacob, cel care a instrumentat fara succes celebrul caz „Elodia” a facut si atunci zob limba romana, va spunem ca, totusi, in toata incultura lui a recunoscut – si pentru asta-l salutam din mers! – faptul ca Marincas, sotul nevestei Marincas NU A FOST NICIODATA USA DE BISERICA atunci cand era comandantul Penitenciarului de Maxima Siguranta Baia Mare!

Despre acest personaj convertit din senin la liberalism – desi din ceea ce a facut rezulta clar ca este cam libertin – s-a scris muuu;lt la vremea aceea, apoi s-a tacut. Subit!
Subitul a aparut din senin, pe masura ce el se ascundea dupa fusta nevestei lui, actualul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, Viorica Marincas, mare doctor in orice, dar…
Femeia noastra e acum absolventa de doua cursuri post universitare privind Drepturile omului, si asta EXACT in timp ce sotul ei, atunci mare comandant la Penitenciarul Baia Mare LE CALCA in picioare (UNOR!) detinuti, drepturile civile!
Asadar, avem exemplul unei familii „moderne”, ca-n filmele americane cu politistul bun si cel rau, in care ea stie ce drepturi au oamenii, iar sotului nu-i pasa decat de finalizarea vilei ce trebuia ridicata repede si neaparat pe strada Grigore Ureche din Baia Mare.
Prin urmare, ASA CUM S-A CONFIRMAT MAI TARZIU, personajul nostru nealcos tare s-a folosit de munca la negru si de folosirea ILEGALA a unor detinuti, dupa cum a declarat insusi Marius Iacob, actualmente procuror, atunci insa „doar” director al ANP Romania.
Inceputul dezvaluirilor si constatarea… FAMIGLIEI de catre Marius Iacob
Mi-e greu sa cred ca o femeie nu stie ce face barbatul ei, sau invers, cand e vorba de investitii substantial majore in propriul „exercitiu bugetar”.
Deci, singura scuza pentru madame Viorica Marincas ar fi ca ea n-a vazut, pentru ca se scolariza… continuu.
Prin urmare, dupa ce primii „guralivi” au inceput sa transpire, ca in orice caz de crunta manipulare, femeia ce a ajuns la „volanul IPJ” in conditii CONSPIRATIVE – vezi linkurile de mai jos! – n-a aflat nimic, asa se face ca in data de 12 octombrie 2005, amicul George Tarata de la siteul www.9am.ro a publicat un INCISIV material despre aceasta familie de „sfinti” locali, un material anexat acestor randuri.

Buna Victor Museteanu, pe asta, Viorica M. cine o sa o purece putin :-)) Salutari
SCRIS DE RGN: Despre legea restituirii, preluat de la Rosiianu: August 8, 2014

Recent, Guvernul Ponta şi-a asumat răspunderea pentru Legea Retrocedărilor. Asumată din dorinţa de a grăbi rezolvarea cazurilor de abuzuri săvârşite de toate guvernările postdecembriste, Guvernul, susţinut de Parlament, doreşte readucerea în fondul public a peste 120.000 de imobile retrocedate ilegal, în ultimii 20 de ani. Acţiunea este binevenită, mai cu seamă că în fostele ţări comuniste nu s-au făcut retrocedări decât în mică măsură şi în mod selectiv. O analiză preluată din Formula AS.
Restitutio in integrum, principiul promovat în România de ţărănişti, prin nefericita "Lege Lupu", s-a dovedit catastrofal pentru avuţia publică şi pentru români, în general.



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?