Incompetenta Lui Marincas si Gherman Pune Oameni Nevinovati in Inchisoare - CONTACT - www.emaramures.ro | www.actualmm.ro


Marincas Taie si spanzura: Cu Neglijenta in Serviciu


Expunem aici un caz de violare a drepturilor omului si falsificare de probe, anume aducem la lumina cazul lui Dan Hotico, ale carui drepturi la un proces corect de evaluare sunt denigrate de catre Gherman si Marincas. Erorile tehnice de evaluare ale alcoolemiei in acest caz sunt foarte grave, deoarece este vorba de viata unui om, si noi stim ca erorile sunt multe, de aceea expunem aici mai multe cazuri si incepem un serial de expunere a lor.                                              

       N  O   T   A  documentara  privind 
abuzurile  si  nedreptatile  politististilor maramureseni  in frunte cu Inspectoarea Sefa – comisar sef de politie  -  dr.  Marincas 
Viorica  si  Seful  Politiei  Rutiere -     comisar  sef 
de  politie  Gherman Dorin pentru neglijenta in serviciu

   Stimate editor --

     Ma numesc  Hotico  Dan , am 56 de ani, si locuiesc in Baia Mare, Judetul Maramures,  Romania.
     De circa  3 ani sunt tinta  unor atacuri constante din partea Politistilor  maramureseni ,  care din senin , mi s-au pus pe cap, ca un taifun  , in frunte  cu  d.na comisar sef de politie  dr. Marincas Viorica – Inspector  Sef  la Inspectoratul de Politie  al Judetului Maramures si comisarul sef de politie Gherman Dorin  - Seful Politiei Rutiere .
      Sunt una , din numeroasele  victime  ale  incompetentei manageriale  a  d.nei Marincas Viorica – doctor in stiinte , in sensul ca in calitatea sa , de Sef al politistilor  din judetul Maramures ,  nu a observat  , desi putea , si trebuia sa observe abuzurile subaltelnilor.
2 subalterni, au falsificat probele de alcoolemie in raport, dupa cum exlic mai jos, iar Marincas Viorica a ales ca sa neglijeze acest lucru, din  urmatoarele motive pe care le voi enumera mai jos.
      Intre Marincas si Gherman Dorin nu exista o coordonare metodologica legala. Dr Marincas ar fi trebuit ca  sa sanctioneze  incompetenta profesionala a subordonatilor sai , in frunte cu d.l comisar sef de politie Gherman  Dorin  - Sef al Politiei Rutiere  din  judetul Maramures, care  nu au respectat metodologia aplicarii codului rutier  si  in  mod abuziv si ilegal, mi-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice ,  in conditiile in care , dupa 24 ore , rezultatul probelor  biologice  a dovedit ca , nu am comis nici o fapta contraventionala , care sa fie cauza unui accident de circulatie  urmat de vatamarea corporala a unei persoane .
      Nerespectarea metodologiei consta in aceea ca , nu au procedat in conformitate cu prevederile  Hotararii de Guvern nr. 1391/2006  - privind  aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei Guvernului nr. 195 / 2002 - codul rutier , adica nu au intocmit documentele  stabilite prin Anexele nr. 1 A , 1B , 1D si 1E .
      Politistii care au fost la fata locului , in data de 25.07.2012, nu au intocmit aceste documente , si mai mult decat atat , au intocmit documente  ne-conforme , care au fost acceptate si agreate de sefii lor , in baza carora au implementat in aplicatia electronica ABATERI  ( cazier auto ) masura suspendarii dreptului meu de a conduce , incepand cu data de 25.07.2012 .
       Documentul fals la care ne referim este un proces verbal incheiat in 25.07.2012 prin care mi se aduce la cunostinta ca mi se suspenda dreptul de a conduce deoarece am condus sub influenta alcoolului , fapta constatata cu alcooltestul , care a evidentiat o alcoolemie de 0,16 gr.%o in aerul expirat , in conditiile in care rezultatul probelor de sange , recoltate in 25.07.2012 , releva faptul ca aveam 0 gr.%o  alcool in sange in timpul conducerii masinii .
      Deci , prin actele intocmite , politistii rutieri  au falsificat starea de fapt , au mistificat adevarul , iar sefii lor , care aveau cunostinta despre  rezultatul probelor biologice , deci cunosteau adevarul , au acceptat minciuna , au validat-o si au aprobat aplicarea masurii de suspendare a dreptului de a conduce , masura pe care au inscris-o in cazierul auto.
      Sefii acestor politisti mi-au respins toate cererile mele , prin care am cerut recunoasterea dreptului meu de a conduce , cerere bazata pe rezultatul probelor biologice (recoltare de sange).
      In mod legal , in situatia data , polistitii ar fi trebuit sa-mi elibereze o dovada inlocuitoare a permisului de conducere  , cu valabilitate ptr. 15 zile , dar a carui valabilitate intra in vigoare numai dupa 24 ore de la ultima recoltare de probe biologice .
     Daca acceptam ideea ca am condus masina sub influenta alcoolului , asa cum rezulta din verificarea cu alcooltestul  si nu luam in considerare / neglijam /desconsideram rezultatul probelor  biologice , atunci politistii trebuiau sa-mi incheie un proces verbal de sanctionare  contraventionala prin care sa – mi aplice o amenda si sa-mi suspende dreptul de a conduce . Acest document eu aveam posinbilitatea sa-l contest in instanta , dar nu s-a intamplat asa.
      Consider ca nu s-a dorit acest lucru de catre Sefii din Politia  maramuresana .
      Mai mult decat atat , Sefii din Politia maramuresana , au cerut politistilor falsificarea  procedurii plangerii prealabile , sens in care acestia au falsificat declaratia partii vatamate semnand in fals aceasta declaratie  din care rezulta ca vrea trimiterea mea in judecata , desi in realitate  , partea vatamata nu doreste acest lucru , fapt confirmat de aceasta  si in fata instantei de judecata .
      Pe de alta parte , Seful Politiei Rutiere , nu a respectat dispozitiile codului rutier , in sensul ca nu mi-a comunicat, legal in termen de 10 zile, cat este  necesar, suspendarea dreptului de a conduce , ca urmare a evenimentului din 25.07.2012 , decat dupa  1(un) an si 4 ( patru ) luni de zile desi in aplicatia electronica ABATERI  ( cazier auto ) a scris ca, a emis aceasta dispozitie in data de 26.07.2012  , iar cand mi-a comunicat-o / prin posta cu confirmare de primire / scrie in dispozitie , ca a fost emisa in data de 10.11.2013 .
         In data de 3 sept. 2012  Seful Politiei Rutiere  elibereaza in fals o adeverinta / adresa  cu nr. 155628  prin care afirma si sustine ca eu am dreptul de a conduce suspendat pe o perioada de 90 zile , ca urmare a evenimentului rutier din 25.07.2012 .          
        Acest document falsificat , care contine  o stare de fapt falsa , ireala,  a constituit motivul  / a stat la baza intocmirii unui nou dosar penal  care vizeaza savarsirea de catre mine a unei "moving violation", ori de conducere a masinii  in mod "ilegal"  in conditiile in care aveam  suspendat dreptul la conducere potrivit lui Gherman. Cu aceasta ocazie, mi-au inscenat si un  "ultraj  impotriva  agentului  de politie  rutiera" , care in alergare  incercand ca sa ma aresteze, s-a impiedicat si a cazut de unul singur.   
       D.na  Marincas V. , se face ca nu vede  incompetenta si abuzul subordonatilor, desi s-ar fi impus sa ia atitudine si masuri  corespunzatoare pentru. indreptarea greselilor si abuzului , precum si pedepsirea celor vinovati de neglijenta si abuz in serviciu, de exemplu politistii rutieri implicati in acest caz.
       Consecinta acestor grave abuzuri si greseli  comise de Politisti , este aceea ca mi s-au incalcat drepturile mele constitutionale , si anume acela de a conduce autovehicule , prin suspendarea  ilegala a permisului .
      Acum eu sunt nevoit ca sa adun materiale si marturii ale subalternilor involucrati pentru a dovedi masinatiile nefaste.
       Fac aici corecturile de rigoare, si enumar faptele cum s-au desfasurat in ordinea lor cronologica, deoarece consider ca d.na Marincas V. si d.l Gherman Dorin  au  dorit sa le acopere  neglijenta si falsificarea de probe de catre subordonatii lor, iar pe de alta parte  sa se razbune pe mine , lasandu-ma pedepsit pe nedrept , ca in cele din urma sa ajung  sa fiu condamnat  la un an de inchisoare cu suspendare , ptr. conducere  cu permisul suspendat  si ultraj cu violenta contra autoritatilor .
       D.na Marincas V. doreste sa se razbune pe mine si pe familia mea, pentru ca sotia mea lucreaza ca ofiter superior in unitatea  S.I.P.I. Maramures, si banuieste ca sotia mea a cules informatii despre activitatea acesteia, incompetenta Sefei de Politie, si le-a transmis la Bucuresti, la unitatea centrala .
       Ura ei este foarte personala , si are radacini  in gelozia profesionala.
       D.na Marincas V. i-a cerut , si l-a motivat , pe agentul de politie – Bude Claudiu , care in ultima zi a termenului de prescriptie , sa depuna  plangere impotriva mea , ptr. ultraj contra autoritatii , si totodata  a  motivat  in  scris toate criticile aduse de mine politistilor  ,  justificand  legalitatea masurilor luate de Bude Claudiu si Pocol Dinu , impotriva mea.
        Cred ca d.na Marincas Viorica a promis  protectie  politistilor  Bude Claudiu si Pocol Dinu, pentru greselile lor , cu conditia ca sa depuna si sa sustina  plangerea  pentru "inscenatul" ultraj pe care eu l-as fi comis, in imaginatia lor. Eu reafirm aici ca nu am atins ori ultragiat nici un politist in viata mea; unde sunt martorii?
        Asa se explica de ce nu au fost sanctionati politistii si de ce nu s-au luat masuri de indreptare a erorilor si greselilor facute de ei – in cazul meu .
    Prin astfel de metode , d.na Marincas V. incurajeaza  incompetenta profesionala  in randul subordonatilor , determina servilismul  si incurajeaza slugarnicia in relatiile si raporturile de munca in randul cadrelor active.
    Pentru a-si duce planul de razbunare pana la capat , d.na Marincas V. a dat dispozitie subordonatilor sa reactiveze , cu prioritate o ANONIMA  care vizeaza fapte din perioada 2010 – 2011 ,  aflata in nelucrare  din anul 2012  si uitata  in sertarele  Politiei , in conditiile in care conform legii penale , astfel de sesizari nu pot constitui motiv de  cercetare  si tragere la raspundere penala,  numai daca  datele  rezultate din investigarea cazului pot fi  coroborate cu alte sesizari care privesc acelasi subiect si aceleasi fapte .        
       Cu toate ca probele administrate sunt incomplete si neconcludente , organele de urmarire penala s-au grabit si au dispus masuri asiguratorii asupra unor bunuri care sunt in proprietatea exclusiva a membrilor familiei mele si nu sunt in proprietatea mea .
       Toate acestea s-au facut din dispozitia d.nei Marincas V., care a adus politisti de acasa ,  le-a intrerupt concediu si  i-a rechemat la munca , ca sa continue cercetarile , sa rezolve  dosarul  si sa finalizeze cercetarile cat mai repede in acest dosar .
       Politistii care executa ordinele cunosc faptul ca toate mi se trag de la d.na Marincas Viorica , in sensul ca d.l agent de politie Pop Petru , mi-a spus , textual : „Ce sa-ti fac daca te-ai pus cu cine nu trebuie ?!” 
     Cred ca intentia acestei doamne este aceea de a ma condamna, si sa trimita cat mai repede dosarul meu in instanta cu proprunere  de  condamnare  cu executare  in regim de detentie , fiindca se vor  conexa  cele doua pedepse si  se  va schimba  modalitatea de executare  , din pedeapsa cu suspendare  , in pedeapsa cu executare in regim de detentie.
      Asa cum se poate constata , si eu ca si altii sunt o victima a razbunarii d.nei Marincas V. , a servilismului si slugarniciei , pe care aceasta le impune subordonatilor sai , pe care-i foloseste pentru a-si satisface vanitatea si interesele personale. Intregul oras stie ca Sefa politie si cu sotul ei, au profitat de Sefia la Penitenciarul Baia Mare, si si-au construit o vila cu mainile detinutilor, pe care i-au obligat la munca. Vila a fost construita sub amenintarile sotului lui Marincas, care era Director de Penitenciar in acea vreme.
      Prin modul in care s-a procedat in cazul meu , se poate  observa ca in Inspectoratul de Politie a Judetului maramures se incurajeaza si se promoveaza lipsa de profesionalism , incompetenta si slugarnicia .
      Mentinerea in functie a Sefului Politiei Rutiere  - d.l comisar sef  Gherman Dorin  , in conditiile in care acesta nu stie sa aplice  corect dispozitiile codului rutier si abuzeaza de functia sa pentru a implementa  in cazierul auto , masuri  care au fost  dispuse  abuziv  si ilegal , este o dovada de  neprofesionalism si abuz de putere in serviciu de  care  sus-numitii fac dovada zilnic.
      Ma consider o victima a acestor abuzuri si nedreptati comise de politisti cu buna stiinta si cu intentia  de a mi se face cat mai mult rau, atat mie cat si implicit membrilor familiei mele .
        Cer sa se faca public acest caz, si cer sa se faca dreptate.
Dan Hotico

P.S. Cetateni carora li s-a intimplat acelasi lucru sa dea publicatie cu NOTA DOCUMENTARA a particularitatilor din cazul lor. Contactati; redactia@glasulmaramuresului.ro si olazin@ucla.edu-------------

-------------------------- Dreptul la replica: Citynews.ro

 Buna ziua--- Adina colega, fa te rog corecturi la articolul publicat de voi, conform dreptului la replica.  President, AJRP California, USA

Incompetenta Lui Marincas si Gherman Pune Oameni Nevinovati in Inchisoare - CONTACT - www.actualmm.ro | www.actualmm.ro


Marincas Taie si spanzura: Cu Neglijenta in Serviciu


Expunem aici un caz de violare a drepturilor omului si falsificare de probe, anume aducem la lumina cazul lui Dan Hotico, ale carui drepturi la un proces corect de evaluare sunt denigrate de catre Gherman si Marincas. Erorile tehnice de evaluare ale alcoolemiei in acest caz sunt foarte grave, deoarece este vorba de viata unui om, si noi stim ca erorile politistilor "grabiti, presionati de sus" sunt multe, de aceea expunem aici mai multe cazuri si incepem un serial de expunere a lor.                                             



                                                 N  O   T   A
                 documentara  privind  abuzurile  si  nedreptatile  politistilor
                 maramureseni  in frunte cu Inspectoarea Sefa – comisar sef
                de politie  -  dr.  Marincas  Viorica  si  Seful  Politiei  Rutiere
-       comisar  sef  de  politie  Gherman  Dorin pentru neglijenta in serviciu

           Stimate editor AJRP --

     Ma numesc  Hotico  Dan , am 56 de ani, si locuiesc in Baia Mare, Judetul Maramures,  Romania.
     De circa  3 ani sunt tinta  unor atacuri constante din partea Politistilor  maramureseni ,  care din senin , mi s-au pus pe cap, ca un taifun  , in frunte  cu  d.na comisar sef de politie  dr. Marincas Viorica – Inspector  Sef  la Inspectoratul de Politie  al Judetului Maramures si comisarul sef de politie Gherman Dorin  - Seful Politiei Rutiere .
      Sunt una , din numeroasele  victime  ale  incompetentei manageriale  a  d.nei Marincas Viorica – doctor in stiinte , in sensul ca in calitatea sa , de Sef al politistilor  din judetul Maramures ,  nu a observat  , desi putea , si trebuia sa observe abuzurile subaltelnilor.
2 subalterni, au falsificat probele de alcoolemie in raport, dupa cum exlic mai jos, iar Marincas Viorica a ales ca sa neglijeze acest lucru, din  urmatoarele motive pe care le voi enumera mai jos.
      Intre Marincas si Gherman Dorin nu exista o coordonare metodologica legala. Dr Marincas ar fi trebuit ca  sa sanctioneze  incompetenta profesionala a subordonatilor sai , in frunte cu d.l comisar sef de politie Gherman  Dorin  - Sef al Politiei Rutiere  din  judetul Maramures, care  nu au respectat metodologia aplicarii codului rutier  si  in  mod abuziv si ilegal, mi-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice ,  in conditiile in care , dupa 24 ore , rezultatul probelor  biologice  a dovedit ca , nu am comis nici o fapta contraventionala , care sa fie cauza unui accident de circulatie  urmat de vatamarea corporala a unei persoane .
      Nerespectarea metodologiei consta in aceea ca , nu au procedat in conformitate cu prevederile  Hotararii de Guvern nr. 1391/2006  - privind  aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei Guvernului nr. 195 / 2002 - codul rutier , adica nu au intocmit documentele  stabilite prin Anexele nr. 1 A , 1B , 1D si 1E .
      Politistii care au fost la fata locului , in data de 25.07.2012, nu au intocmit aceste documente , si mai mult decat atat , au intocmit documente  ne-conforme , care au fost acceptate si agreate de sefii lor , in baza carora au implementat in aplicatia electronica ABATERI  ( cazier auto ) masura suspendarii dreptului meu de a conduce , incepand cu data de 25.07.2012 .
       Documentul fals la care ne referim este un proces verbal incheiat in 25.07.2012 prin care mi se aduce la cunostinta ca mi se suspenda dreptul de a conduce deoarece am condus sub influenta alcoolului , fapta constatata cu alcooltestul , care a evidentiat o alcoolemie de 0,16 gr.%o in aerul expirat , in conditiile in care rezultatul probelor de sange , recoltate in 25.07.2012 , releva faptul ca aveam 0 gr.%o  alcool in sange in timpul conducerii masinii .
      Deci , prin actele intocmite , politistii rutieri  au falsificat starea de fapt , au mistificat adevarul , iar sefii lor , care aveau cunostinta despre  rezultatul probelor biologice , deci cunosteau adevarul , au acceptat minciuna , au validat-o si au aprobat aplicarea masurii de suspendare a dreptului de a conduce , masura pe care au inscris-o in cazierul auto.
      Sefii acestor politisti mi-au respins toate cererile mele , prin care am cerut recunoasterea dreptului meu de a conduce , cerere bazata pe rezultatul probelor biologice (recoltare de sange).
      In mod legal , in situatia data , polistitii ar fi trebuit sa-mi elibereze o dovada inlocuitoare a permisului de conducere  , cu valabilitate ptr. 15 zile , dar a carui valabilitate intra in vigoare numai dupa 24 ore de la ultima recoltare de probe biologice .
     Daca acceptam ideea ca am condus masina sub influenta alcoolului , asa cum rezulta din verificarea cu alcooltestul  si nu luam in considerare / neglijam /desconsideram rezultatul probelor  biologice , atunci politistii trebuiau sa-mi incheie un proces verbal de sanctionare  contraventionala prin care sa – mi aplice o amenda si sa-mi suspende dreptul de a conduce . Acest document eu aveam posinbilitatea sa-l contest in instanta , dar nu s-a intamplat asa.
      Consider ca nu s-a dorit acest lucru de catre Sefii din Politia  maramuresana .
      Mai mult decat atat , Sefii din Politia maramuresana , au cerut politistilor falsificarea  procedurii plangerii prealabile , sens in care acestia au falsificat declaratia partii vatamate semnand in fals aceasta declaratie  din care rezulta ca vrea trimiterea mea in judecata , desi in realitate  , partea vatamata nu doreste acest lucru , fapt confirmat de aceasta  si in fata instantei de judecata .
      Pe de alta parte , Seful Politiei Rutiere , nu a respectat dispozitiile codului rutier , in sensul ca nu mi-a comunicat, legal in termen de 10 zile, cat este  necesar, suspendarea dreptului de a conduce , ca urmare a evenimentului din 25.07.2012 , decat dupa  1(un) an si 4 ( patru ) luni de zile desi in aplicatia electronica ABATERI  ( cazier auto ) a scris ca, a emis aceasta dispozitie in data de 26.07.2012  , iar cand mi-a comunicat-o / prin posta cu confirmare de primire / scrie in dispozitie , ca a fost emisa in data de 10.11.2013 .
         In data de 3 sept. 2012  Seful Politiei Rutiere  elibereaza in fals o adeverinta / adresa  cu nr. 155628  prin care afirma si sustine ca eu am dreptul de a conduce suspendat pe o perioada de 90 zile , ca urmare a evenimentului rutier din 25.07.2012 .          
        Acest document falsificat , care contine  o stare de fapt falsa , nereala  a constituit motivul  / a stat la baza intocmirii unui nou dosar penal  care vizeaza savarsirea de catre mine a unei fapte de conducere  in conditiile in care aveam  suspendat dreptul  , ocazie cu care mi-au inscenat si un  ultraj  impotriva  agentului  de politie  rutiera , care in alergare   s-a impiedicat si a cazut de unul singur.   
       D.na  Marincas V. , se face ca nu vede  incompetenta si abuzul subordonatilor, desi s-ar fi impus sa ia atitudine si masuri  corespunzatoare ptr. indreptarea greselilor si abuzului , precum si pedepsirea celor vinovati .
       Consecinta acestor grave abuzuri si greseli  comise de Politisti , este aceea ca mi s-au incalcat drepturile mele constitutionale , si anume acela de a conduce autovehicule , prin suspendarea  ilegala a permisului .
      Acum eu sunt nevoit ca sa adun materiale si marturii ale subalternilor pentru a dovedi masinatiile ei nefaste.
       Pentru ca nu s-a intamplat asa , consider ca d.na Marincas V. si d.l Gherman Dorin  au  dorit sa-i acopere  si  sa-i protejeze pe subordonatii lor , iar pe de alta parte  sa se razbune pe mine , lasandu-ma pedepsit pe nedrept , ca in cele din urma sa ajung  sa fiu condamnat  la un an de inchisoare cu suspendare , ptr. conducere  cu permisul suspendat  si ultraj cu violenta contra autoritatilor .
       D.na Marincas V. doreste sa se razbune pe mine si pe familia mea, pentru ca sotia mea lucreaza ca ofiter superior in unitatea  S.I.P.I. Maramures, si banuieste ca sotia mea a cules informatii despre activitatea acesteia, incompetenta Sefei de Politie, si le-a transmis la Bucuresti, la unitatea centrala .
       Ura ei este foarte personala , si are radacini  in gelozia profesionala.
       D.na Marincas V. i-a cerut , si l-a motivat , pe agentul de politie – Bude Claudiu , care in ultima zi a termenului de prescriptie , sa depuna  plangere impotriva mea , ptr. ultraj contra autoritatii , si totodata  a  motivat  in  scris toate criticile aduse de mine politistilor  ,  justificand  legalitatea masurilor luate de Bude Claudiu si Pocol Dinu , impotriva mea.
        Cred ca d.na marincas Viorica a promis  protectie  politistilor  Bude Claudiu si Pocol Dinu  , ptr. greselile lor , cu conditia ca sa depuna si sa sustina  plangerea  ptr. ultraj contra  autoritatii.
        Asa se explica de ce nu au fost sanctionati politistii si de ce nu s-au luat masuri de indreptare a erorilor si greselilor facute de ei – in cazul meu .
    Prin astfel de metode , d.na Marincas V. incurajeaza  incompetenta profesionala  in randul subordonatilor , determina servilismul  si incurajeaza slugarnicia in relatiile si raporturile de munca in randul cadrelor active.
    Pentru a-si duce planul de razbunare pana la capat , d.na Marincas V. a dat dispozitie subordonatilor sa reactiveze , cu prioritate o ANONIMA  care vizeaza fapte din perioada 2010 – 2011 ,  aflata in nelucrare  din anul 2012  si uitata  in sertarele  Politiei , in conditiile in care conform legii penale , astfel de sesizari nu pot constitui motiv de  cercetare  si tragere la raspundere penala,  numai daca  datele  rezultate din investigarea cazului pot fi  coroborate cu alte sesizari care privesc acelasi subiect si aceleasi fapte .        
       Cu toate ca probele administrate sunt incomplete si neconcludente , organele de urmarire penala s-au grabit si au dispus masuri asiguratorii asupra unor bunuri care sunt in proprietatea exclusiva a membrilor familiei mele si nu sunt in proprietatea mea .
       Toate acestea s-au facut din dispozitia d.nei Marincas V., care a adus politisti de acasa ,  le-a intrerupt concediu si  i-a rechemat la munca , ca sa continue cercetarile , sa rezolve  dosarul  si sa finalizeze cercetarile cat mai repede in acest dosar .
       Politistii care executa ordinele cunosc faptul ca toate mi se trag de la d.na Marincas Viorica , in sensul ca d.l agent de politie Pop Petru , mi-a spus , textual : „Ce sa-ti fac daca te-ai pus cu cine nu trebuie ?!” 
     Cred ca intentia acestei doamne este aceea de a ma condamna, si sa trimita cat mai repede dosarul meu in instanta cu proprunere  de  condamnare  cu executare  in regim de detentie , fiindca se vor  conexa  cele doua pedepse si  se  va schimba  modalitatea de executare  , din pedeapsa cu suspendare  , in pedeapsa cu executare in regim de detentie.
      Asa cum se poate constata , si eu ca si altii sunt o victima a razbunarii d.nei Marincas V. , a servilismului si slugarniciei , pe care aceasta le impune subordonatilor sai , pe care-i foloseste pentru a-si satisface vanitatea si interesele personale. Intregul oras stie ca Sefa politie si cu sotul ei, au profitat de Sefia la Penitenciarul Baia Mare, si si-au construit o vila cu mainile detinutilor, pe care i-au obligat la munca. Vila a fost construita sub amenintarile sotului lui Marincas, care era Director de Penitenciar in acea vreme.
      Prin modul in care s-a procedat in cazul meu , se poate  observa ca in Inspectoratul de Politie a Judetului maramures se incurajeaza si se promoveaza lipsa de profesionalism , incompetenta si slugarnicia .
      Mentinerea in functie a Sefului Politiei Rutiere  - d.l comisar sef  Gherman Dorin  , in conditiile in care acesta nu stie sa aplice  corect dispozitiile codului rutier si abuzeaza de functia sa pentru a implementa  in cazierul auto , masuri  care au fost  dispuse  abuziv  si ilegal , este o dovada de  neprofesionalism si abuz de putere in serviciu de  care  sus-numitii fac dovada zilnic.
      Ma consider o victima a acestor abuzuri si nedreptati comise de politisti cu buna stiinta si cu intentia  de a mi se face cat mai mult rau, atat mie cat si implicit membrilor familiei mele .
        Cer sa se faca public acest caz, si cer sa se faca dreptate.
Dan Hotico
P.S. Cetateni carora li s-a intimplat acelasi lucru sa dea publicatie cu NOTA DOCUMENTARA a particularitatilor din cazul lor. Contactati; redactia@glasulmaramuresului.ro si olazin@ucla.edu


REF: http://citynews.ro/eveniment/patronul-fcmu-dan-hotico-fugit-de-politisti-si-s-ascuns-curtea-unui-liceu-218819#comment-93139












'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?