REFLEXOTERAPIA: LA URECHI, Event Info: Mentored Chat Interview - olgalazin@gmail.com - Gmail

Event Info: Mentored Chat Interview - olgalazin@gmail.com - Gmail:


1. Durerile de umeri si de spate

Partea superioara a urechii corespunde regiunii spatelui si a umerilor. Aplica o clema in acest loc si mentine-o asa timp de 60 de secunde. Astfel vei detensiona si reduce durerile musculaturii spatelui.

Pentru rezultate optime, repeta procedura de mai multe ori pe parcursul zilei.

2. Organele interne

Imediat sub punctul corespunzator spatelui este situat punctul organelor interne. Acest punct este in stransa legatura cu toate organele corpului. Chiar si masarea usoara a acestui punct cu degetele poate ajuta.

3. Articulatiile

Partea superioara centrala a pavilionului urechii corespunde articulatiilor. Aplica presiune folosind o clema de rufe pentru a atenua durerile articulare si ale degetelor de la picioare.

4. Sinusurile si gatul

Partea inferioara a urechii corespunde gatului si sinusurilor paranazale. Atunci cand esti racit sau ai un debut de infectie a sinusurilor, aplicarea unui clestisor de rufe aici poate face minuni.

5. Digestia

Chiar sub punctul sinusurilor si al gatului se afla punctul digestiei. Acesta reduce sau elimina complet crampele si durerile de stomac. Metoda poate inclusiv preveni instalarea acestora.

6. Capul si inima

Urechea este conectata inclusiv la cele mai importante doua parti ale corpului: capul si inima. Durerile de cap sau problemele cardiace pot fi atenuate prin simpla apasare a acestui punct folosind un clestisor de rufe.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/10/a-stimulat-zilnic-cateva-puncte-ale.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.uyWzfJUt.dpuf





IAR LA TALPA, E CU MULT DIFERIT. CHI GONG FOOT MASSAGE, LINDA E FFF BUNA.





'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?