Aceasta masca inlatura in mod incredibil petele, cicatricele lasate de acnee si ridurile, dupa a doua folosire | Secretele

Aceasta masca inlatura in mod incredibil petele, cicatricele lasate de acnee si ridurile, 

Fiecare ingrdient al mastii va actiona cu un scop specific. Efectul ei este revigorant, lasand pielea neteda si catifelata, asa ca nu iti trebuie sa te ingrijorezi pentru senzatia de mancarime pe care o provoaca, deoarece dureaza doar 5 minute.


Este una dintre cele mai eficiente masti naturale de fata, care va lumina tenul, inlaturand petele, oferindu-ti o piele catifelata, plina de stralucire.

Ingrediente
- 1 lingurita de miere;
- 1 lingurita de suc proaspat de lamaie;
- 1/2 lingurita de scortisoara;
- 1/2 lingurita de nucsoara;

Mod de preparare
  • Amesteca ingredientele pana obtii o pasta.

  • Daca ai pielea mai sensibila, poti omite lamaia. In acest caz, adauga putin mai multa miere, pentru ca amestecul sa fie mai gros.

  • Mai mult, din cauza mierii care are ca efect intarirea vaselor de sange, masca nu este recomandata in cazul persoanelor suferind de boli vasculare( telangiectasia, rosacea etc). Argila alba sau verde poate fi un substitut pentru miere. Acest ingredient se adauga in aceeasi proportie ca celelalte in masca, putand fi diluat inainte cu apa.
Instructiuni de folosire
Aplica pasta pe fata, evitand zona ochilor si a gurii. Las-o sa actioneze pentru 30 de minute sau cel putin pentru 10 minute, daca nu poti suporta mai mult. Mancarimea se calmeaza dupa primele 5 minute, apoi dispare.
La final, inlatura masca folosind apa calda si aplica pe ten crema cu care te dai de obicei. Aceasta masca nu se foloseste pentru a exfolia pielea.

- See more at: http://www.secretele.com/2015/11/aceasta-masca-inlatura-in-mod.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.HnWwldlo.dpuf



'via Blog this'



Jézus sohasem fog elhagyni engem,sem el nem távozik tőlem. Ő mondta ezt. Én ebben hiszek, és ezt mondom

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?