Protocol Reumatism: Cel mai simplu si eficient tratament pentru reumatism - Scapi de dureri intr-o singura noapte! | Secretele

Cel mai simplu si eficient tratament pentru reumatism - Scapi de dureri intr-o singura noapte! | Secretele:



Totul se face seara inainte de culcare! 

1. Pune 3-4 litri de apa intr-o oala si incalzeste apa pana la punctul de fierbere. Adauga in aceasta apa 4-5 linguri de tarate de grau. Asteapta cateva minute, pana cand apa devine suportabila la atingere.

2. Toarna apa intr-un recipient incapator apoi introdu in aceasta apa calda piciorul sau mana care te doare. Ai grija sa scufunzi zona dureroasa in aceasta apa. Daca ti se pare prea putina apa, poti dubla cantitatea, concomitent cu cantitatea de tarate.Daca durerile sunt la umeri, poti sa adaugi aceasta apa in cada unde faci baie, numai ca trebuie sa faci amestecul mai concentrat.

3. Mentine zona dureroasa scufundata timp de 10 minute.

4. Dupa ce ai urmat aceasta procedura, ia o felie de ceapa si aplic-o pe zona dureroasa. Fixeaz-o cu un tifon sau cu o carpa, si las-o sa actioneze pe timpul noptii.

Te asigur ca utilizand acest procedeu, te vei trezi dimineata fara durerile cauzate de reumatism!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.


- See more at: http://www.secretele.com/2015/11/cel-mai-simplu-si-eficient-tratament.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.UXFR2AAu.dpuf"





Totul se face seara inainte de culcare!

1. Pune 3-4 litri de apa intr-o oala si incalzeste apa pana la punctul de fierbere. Adauga in aceasta apa 4-5 linguri de tarate de grau. Asteapta cateva minute, pana cand apa devine suportabila la atingere.

2. Toarna apa intr-un recipient incapator apoi introdu in aceasta apa calda piciorul sau mana care te doare. Ai grija sa scufunzi zona dureroasa in aceasta apa. Daca ti se pare prea putina apa, poti dubla cantitatea, concomitent cu cantitatea de tarate.Daca durerile sunt la umeri, poti sa adaugi aceasta apa in cada unde faci baie, numai ca trebuie sa faci amestecul mai concentrat.

3. Mentine zona dureroasa scufundata timp de 10 minute.

4. Dupa ce ai urmat aceasta procedura, ia o felie de ceapa si aplic-o pe zona dureroasa. Fixeaz-o cu un tifon sau cu o carpa, si las-o sa actioneze pe timpul noptii.

Te asigur ca utilizand acest procedeu, te vei trezi dimineata fara durerile cauzate de reumatism!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.


"



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?