Diktatorul Viktor Orban, reales in fruntea Fidesz / Congresul partidului a adoptat o declaratie anti-imigratie - International - HotNews.ro

Viktor Orban, reales in fruntea Fidesz / Congresul partidului a adoptat o declaratie anti-imigratie - International - HotNews.ro:


Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Comentarii

Viktor Orban, reales in fruntea Fidesz / Congresul partidului a adoptat o declaratie anti-imigratie

de A. Florea     HotNews.ro
Luni, 14 decembrie 2015, 0:06 Actualitate | InternaÅ£ional


Viktor Orban
Viktor Orban
Foto: AGERPRES
Premierul maghiar Vicktor Orban a fost reales presedinte al partidului de guveramant Fidesz, in cadrul congresului de duminica. Cu aceasta ocazie, membri formatiunii conservatoare au votat si adoptarea unei declaratii anti-imigratie, potrivit Agerpres.

Viktor Orban a fost reales in fruntea Fidesz cu o majoritate covarsitoare de 1.174 de voturi din 1.177 de voturi exprimate. Orban conduce partidul de guvernamant in mod continuu inca din 2003.

Acesta a mai fost presedinte al formatiunii conservatoare si in perioada 1993-2003.

Dintre cei patru vice-presedinti ai partidului, doar eurodeputata Ildiko Gall-Pelcz a fost realeasa in functie, restul esaloului intai al Fidesz fiind inlocuit.

"Credem in Ungaria si in unguri si credem ca ungurii pot sa ridice tara in orice situatie fie ea cat de rea. Ungaria nu vrea sa fie un furnizor pentru alte natiuni si nici nu vrea sa fie dependenta de altii", a spus Orban.

Fidesz a adoptat, in cadrul congresului de duminica, si o declaratie anti-imigratie. Presedintele formatiunii conservatoare a sustinut ca elita de stanga si cativa lideri occidentali au o politica pro-imigrationista, care ii incurajeaza pe imigranti sa-si paraseasca tara de origine in cautarea unei vieti mai bune in Vestul Europei. Astfel, valul de imigranti, care a patruns in Europa tranversand in special teritoriul Ungariei, nu este controlat de cei care au aceasta capacitate.

In timp ce Ungaria este protejata, este necesar sa vedem ca Europa este sub invazie si ca arata ca un camp de lupta. Ceea ce vedem astazi este doar varful iceberg-ului deoarece zeci de milioane de imigranti pot porni la drum spre Europa, care este slaba deoarece liderii ei se poticnesc in loc sa treaca la actiune", a sustinut Orban.

De asemenea, premierul ungar a amintit ca afluxul masiv de imigranti reprezinta o amenintare la adresa securitatii continentului. Orban a mentionat ca, oriunde se stabilesc imigranti, apare peste noapte o crestere exponentiala a criminalitatii si chiar a terorismului.

Viktor Orban a facut apel la semnarea petitiei Fidesz impotriva impunerii de catre Bruxelles a cotelor obligatorii de refugiati. Acesta a profitat de congres si pentru a-si exprima neincrederea in ideea Statelor Unite ale Europei, sustinand ca este o platforma stangista. Premierul maghiar s-a pronuntat in favoarea unei Europe a natiunilor.
Dictatorul Viktor Orban, reales in fruntea Fidesz.
Preluat dinhotnews stiri 13 Dec, 15

'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?