Doamne, Da-ne Noua Oxitocina de toate zilele - Imbratisa-ti-va Des - DrLazin Blog — WordPress

Da-ne noua oxitocina de toate zilele! Link; http://wp.me/p4tcTI-c
Visit reţeaua literară
Dear friends, why is Oxytocin so important? Dragii mei --de ce credeti ca oxitocina este ata de importanta? Fara oxitocina am fi doar simpli roboti intr-o societate cu oameni alienati, vegetale, bolnavi si fara motivatia de a trai, ori de a se perpetua.
Oxitocina se elibereaza in corpul nostru cand avem un orgasm, cand ne imbratisam si cand cand ne sarutam; cand dam nastere, si cind adormim unul in bratele celuilalt. Deci, in rugaciunile noastre sacre, includeti si: "Da Doamne Oxitocina noastra cea de toate zilele." In aceasta carte am analizat laturile insorite si cele intunecate ale globalizarii in toate aspectele ei; educatie, blocuri de comert libere, tehnologie, societate civila in intreaga lume. M-am focalizat si asupra ROMANIEI si Mexicului, cum aceste aspecte diferira si am aflat chiar similitudini intre aceste tari atat de indepartate una de cealalta.
Aici este cartea, o puteti citi gratuit, apasati pe link, ori copiati acest link in browser-ul d voastra: <strong> http://www.olgalazin.com/books.html</strong><a href="http://drolgalazinandrei.files.

DSCN0124
Copyrighted, 2014
Edit Post ‹ DrLazin Blog — WordPress:

'via Blog this'

Popular posts from this blog

How YOU Get Paid, Raising an invoice – PeoplePerHour.com Helpdesk