Secretele: Cum sa ne conectam cu Ingerul Pazitor

Secretele: Cum sa ne conectam cu Ingerul Pazitor:



Preluat de la,  Link complet inclus aici; CUM SA NE CONECTAM CU INGERUL PAZITOR

  5  18.4K Google +12  4  4  14 

Un articol de Calin Petru Barbulescu 

Ingerii apar in multe religii ale lumii, inclusiv Biblia si Coranul, si cred ca acest lucru este inca o dovada ca toate au un numitor comun. Toata lumea are un Ingerul Pazitor, indiferent de religia pe care o are. Nu este minunat ca de fapt toti avem ceva in comun? 

Cuvantul "Inger" inseamna mesager. Mesajele sunt transmise de catre Dumnezeu, "Creatorul" sau "Divinitatea", prin intermediul Ingerilor. Ingerul Pazitor este singurul care va fi cu tine pentru toata viata. 

Ca majoritatea lucrurilor pe care nu le putem vedea cu ochii nostri, incepem sa ne punem intrebari, cum ar fi, "Daca este real, atunci de ce nu pot sa-l vad?" Aici trebuie sa faci o alegere, sa crezi sau nu. In functie de credinta pe care o ai, poti incepe si conectarea cu Ingerii.


Odata ce incepe conectarea cu Ingerii, cu siguranta iti vei da seama. 

Cel mai frecvent semn al unui Inger este de a vedea pene in locuri neasteptate. De cate ori am vazut pene si nu le-am dat importanta? Am gasit diferite explicatii cum ca ar fi de la o perna sau de la un cuib de pasari ce se afla prin preajma noastra. Increderea in acel moment este de multe ori un element cheie pentru multi dintre noi. 

Cand am inceput sa observ pene care apar la scurt timp dupa ce m-am suparat, am simtit ca totul o sa se rezolve si va fi bine. M-am simtit protejat.

Cand va conectati cu Ingerul Pazitor inchideti ochii! Asa nu vei risca de a mai fi distras. incearca sa te concentrezi pentru a-ti spori simturile. Cere Ingerului sa-ti ofere un semn al prezentei lui. 

Mai jos sunt patru moduri pentru a incepe experienta si conectarea cu Ingerul Pazitor: 

1. Ingerii apar de multe ori ca un sentiment, atat fizic, cat si emotional. 

Un semn fizic ar putea fi obtinerea senzatiei de "piele de gaina" sau cum ar trece un fior prin tine. Emotional, unii oameni simt un sentiment coplesitor de iubire. 

2. Ingerilor le place sa se conecteze cu tine prin sunet. 

S-ar putea incepe auzi un zumzet in ureche, un semn comun care Ingerii incearca sa se conecteze cu tine. 

Este foarte important sa observi cand se intampla acest lucru. Se intampla doar intr-un anumit moment al zilei, atunci cand Ingerii incerca sa-ti capteze atentia? 

Gandeste-te de ce s-ar putea intample. In cazul in care nivelul de stres este in crestere, sunt Ingerii amintindu-ti sa te calmezi? Este posibil sa ai aceasta experienta atunci cand te astepti cel mai putin. 

3. Parfumul este un alt semn ca Ingerii iti sunt prin apropiere. 

Daca va confruntati cu un miros neasteptat de frumos si nu iti poti da seama de unde vine, atunci poate un Inger ti-a improspatat ziua. 

4. Gustul neasteptat de dulce in gura poate fi un indiciu al unei prezente Angelice. 

In meditatie, gustul de nectar dulce in gura este un semn minunat ca vibratia energetica este sporita. Cu cat vibratia noastra este mai puternica, cu atat devine mai usoara conectarea cu Ingerii. Cine nu vrea un pic de dulceata in viata lui? 

Practica meditatie in mod regulat deoarece este foarte eficienta in relatia ta cu Ingerul Pazitor. Dezvolta-ti rabdarea, sporeste-ti increderea in tine si invata sa respriri.

Puteti gasi aici mai multe articole de automotivare, meditatie sau tehnici de respiratie:

O tehnica de respiratie care iti ofera Relaxarea
Respiratia - Un Medicament pentru o Viata Sanatoasa 
25 de Minute de Meditatie pe zi iti Atenueaza Semnificativ Stresul 
4 Tehnici puternice de automotivare

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor: 
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+ 

- See more at: http://www.secretele.com/2015/03/cum-sa-ne-conectam-cu-ingerul-pazitor.html#sthash.iV6tYcN8.dpuf









'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?