Secretele: O TAINA MEDICALA! Sarea din sange!!! – SECRET ANTICANCER

Secretele: O TAINA MEDICALA! Sarea din sange!!! – SECRET ANTICANCER: "randul"

viator, acum este limita superioara a „normalului”. Sa aiba aceeasi justificare? Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii ! 


Asta da avertisment medical! Ce inseamna exces nu ne explica insa nimeni!!!

La prima citire, exces inseamna prea mult, dar raportat la greutatea fiecaruia !!! Intre copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marja de eroare foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Intre omul de la munte… care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la ses sau de la oras care primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va „dizolva” si elimina mult mai repede chimicalele! Nu uitati ca nu suntem la fel, ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul – purtatorul de oxigen din sange! Unii au in sange predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)! Nu uitati ceea ce multi vor sa ascunda:

– orice reactie a apei cu sarea produce… caldura!!! Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos din sange, reduce de… 11 000 de ori viteza transferului informational catre creier!!! Mai simplu spus, lipsa sarii din sange…prosteste!!!Intuitia imi spune ca asta este scopul lor real: sa devenim legume! La munca si inapoi acasa, la televizor.Unde ni se repeta zilnic prostiile astea: excesul de sare zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii! Dar excesul de alcool, tutun si medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ???

Nu este vorba de boala si moarte, mai ales in randul tinerilor?Ba da! Dar este vorba si de bani, de multi bani, atat de multi incat viata copiilor si a tinerilor…nu mai conteaza!!! Este vorba de profituri imense, accize si taxe! Si in fond este bine sa ai multe „legume” in sistem ! Pentru ca legumele isi platesc taxele la zi! Amintiti-va! Ce face medicul prima data cand ajungi in spital? Iti schimba regimul alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile informationale cu creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot in corp. Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona imediat la chimicalele administrate! Ar declansa alergii!

Dar zaharul?

Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de „clasicul” zahar alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturala! Glucoza participa direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adica a evolutiei. Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile naturale! Si evolutia dv. Genetica!

Grasimile ?!

Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor in glandele suprarenale si in ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, in urma transformarii de catre ficat in acid biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba functionare a sistemului imunitar. In trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sange, era considerat normal. Asta pana cand, cei de la OMS, au hotarat sa schimbe normele! Sa le coboare la 200! Imediat, au aparut 36 de milioane de „bolnavi”, si 4,3 de miliarde de dolari pe an, castig, dintr-un foc!. Intre vrajeala stiintifica a unora si intuitia lui stramoseasca, ciobanul roman a ales intuitia!… tot cu slanina, pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces si traieste mult si bine… cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Si toate astea pana pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bata in mana?

Acum, trageti dvs concluziile. 
- See more at: http://www.secretele.com/2015/12/o-taina-medicala-sarea-din-sange-secret.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.pDF9RfDG.dpuf




Ingrediente, sa scapi de grasimea de pe solduri!

100 de grame de cirese 

½ de ananas curatat de coaja 

1-2 linguri de curcuma pulbere (turmeric) 

1-2 lingurite de ghimbir pulbere 

Mod de preparare si consum: 

- scoateti samburii din cirese 

- curatati de coaja ananasul si taiati-l in bucati mai mici 

- adauagati ciresele si ananasul in storcator 

- in sucul rezultat, adaugati turmericul si ghimbirul 

- amestecati bine pana cand se omogenizeaza. 

Se transfera amestecul intr-o sticla si se pastreaza la frigider. Consumati jumatate din continut dimineata pe stomacul gol si jumatatea cealalalta inainte de masa de seara. 

Urmati acest „tratament” 30 de zile, zi de zi. Faceti pauza o luna, apoi reluati tratamentul. 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. - See more at: http://www.secretele.com/2015/06/scapa-de-guta-folosind-un-amestec-de.html#sthash.QEzjx1jw.0E9oMda3.dpuf



B. 



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?