Stomac; Smochinele de la Secretele: Medicament preparat in casa eficient impotriva astmului, anemiei si hipercolesterolemiei

Secretele: Medicament preparat in casa eficient impotriva astmului, anemiei si hipercolesterolemiei:




Alimentul miraculos al naturii – Smochinele

Avand o textura bogata si suculenta, smochinele sunt foarte apreciate pentru valoarea lor nutritiva. Multi oameni le consuma, desi unii sunt mai circumspecti in privinta adaugarii lor in alimentatie. Inclusiv frunzele de smochin sunt apreciate pentru proprietatile pe care le detin. Din aceste motive, multe persoane cresc smochini chiar in gradina proprie.

Smochinii necesita un climat cald si umed, specific regiunii mediteraneene. Productia de smochine are de suferit la temperaturi mai scazute. Dar nu trebuie sa-ti faci griji, n-ai nevoie sa plantezi smochini in spatele casei ca sa te bucuri de fructele lor. Poti face rost usor de smochine uscate in orice anotimp al anului.

Fructul abunda in substante nutritive, printre care si zinc, fier, potasiu, calciu, beta-caroten, precum si vitaminele A, C, E, si K. Este de remarcat faptul ca smochinele uscate au mai multe calorii decat omoloagele lor proaspete. Acesta este motivul pentru care pot fi consumate si in cantitati mici.

Printre cele mai notabile proprietati terapeutice ale smochinelor se numara si:

• Imbunatatesc functionarea sistemului digestiv

• Sunt un bun tratament complementar impotriva hemoroizilor

• Ajuta la reglarea colesterolului

• Smochinele sunt recunoscute inclusiv pentru proprietatile lor afrodisiace

Deoarece smochinele sunt bogate in calciu, le poti folosi ca inlocuitor pentru produsele lactate. Inainte de a prepara si folosi acest remediu, asigura-te insa ca nu esti alergic la smochine. Multi oameni sufera de aceasta problema.

Prepararea retetei de smochine si ulei de masline

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

• Smochine uscate – 40

• Ulei de masline – suficient cat sa umpli un borcan in care ai adaugat in prealabil cele 40 de smochine

Mod de preparare

• Pune toate smochinele laolalta intr-un borcan

• Adauga in borcan ulei de masline. Umple borcanul pana sus si inchide capacul

• Depoziteaza-l asa timp de o luna – o luna si jumatate.

Smochinele vor absorbi uleiul. Consuma inainte de fiecare masa cate o smochina astfel preparata. Pentru ca remediul sa fie cat mai eficient, se recomanda sa folosesti numai smochine si ulei de masline de buna calitate. Cu el poti trata sau ameliora o multitudine de boli si afectiuni. Remediul este foarte eficient pentru problemele digestive, de constipatie, hemoroizi, infertilitate, hipercolesterolemie, astm, bronsita si anemie.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/09/medicament-preparat-in-casa-eficient.html#sthash.a5aDmptY.4gLhfhpL.dpuf



"
Alimentul miraculos al naturii – Smochinele

Avand o textura bogata si suculenta, smochinele sunt foarte apreciate pentru valoarea lor nutritiva. Multi oameni le consuma, desi unii sunt mai circumspecti in privinta adaugarii lor in alimentatie.

'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?