VAV MEM BET: Trei cuvinte antice care purifica apa si o aduc in starea ei divina, originala

Secretele: Trei cuvinte antice care purifica apa si o aduc in starea ei divina, originala:

VAV MEM BET, care are puterea sa readuca apa la starea ei Divina, originala. Decizia autorului de a dezvalui puterea acestui nume sacru, care in mod normal este dezvaluit numai studentilor Esenieni, este bazata pe crizele mondiale spirituale si de poluare fizica.

Aceasta este o mantra puternica folosita pentru a reechilibra apa. Cu cat foloseste mai multa lume aceasta rugaciune, cu atat avem mai multe sanse sa cream un camp morfic de sfintenie care va purta puterea apei prin Natura si va rezona in fiecare fiinta vie. Desi cabalistii au o rugaciune anume spusa deasupra apei pentru a o energiza, orice cuvant plin de iubire va avea acelasi efect.

Acest lucru este valabil si cu mancarea. Mancarea vie contine apa structurata, care poate pastra cel mai bine vibratia rugaciunii, in timp de hrana gatita este deshidratata si orice apa ramane dupa gatit este dezorganizata de caldura. Asa ca binecuvanteaza apa si hrana cu Iubire si cu recunostinta fata de Divinitate. In aceasta consta esenta Hranei Spirituale. In aceasta consta esenta pregatirii mancarii si a apei. Intreaga noastra fiinta este in esenta apa. Astfel ca binecuvantarea VAV MEM BET si binecuvantarea apei cu Iubire si recunostinta =gratitude= au ecou la un anumit nivel in toate fiintele vii.

Minunata lucrare a lui Masaru Emoto, publicata in Mesajele Ascunse ale Apei, sprijina aceasta abordare intr-un mod foarte grafic. Imaginile sale cu cristalizarea apei sanatoase arata ca apa devine un mesaj spiritual al universului, unul de Iubire si recunostinta. Aceasta cercetare reflectata in imagini arata cum apa este legata de vibratia fundamentala a sufletului uman. Cu cat folosim mai mult apa in acest mod cosmic, cu atat contribuim mai mult la vindecarea colectiva a planetei. 
In traditiile africane, daca este prea multa energie de foc (razboi, ura, lacomie, violenta) intr-o comunitate, se foloseste apa pentru a restabili echilibrul. Puterea vindecatoare a apei este cunoscuta in aproape toate culturile.

Apa este o oglinda fizica a sufletului; ea reflecta ce se afla in sufletul oamenilor si exprimarea lui. De exemplu, apa expusa la lucrari importante din muzica clasica a alcatuit cristale frumoase, insa cand a fost expusa la hard rock, s-a dezorganizat in asa fel, incat nici nu a mai format cristale.

Emoto a concluzionat din imaginile sale ca atunci cand se formeaza cristale geometrice, apa se aliniaza la frecventele vindecatoare ale Naturii si vietii. El a descoperit ca apa nu formeaza cristale cand este poluata, asa cum este apa de la robinet sau cea tratata cu clor/fluor. Apa din cele mai multe orase importante din lume nu se va cristaliza din acest motiv. Apa expusa la rugaciune si la ganduri de Iubire si recunostinta formeaza cristale frumoase hexagonale. La fel si apa curata din zonele virgine ale Naturii.

Cand purificam si binecuvantam apa, cream o apa care formeaza o forta vitala frumoasa precum cristalele hexagonale in corpul nostru, binecuvantand fiecare celula si amplificand energiile sanatoase ale sufletului nostru. Aceasta binecuvantare este circulara, cu cat este mai pura energia sufletului nostru, cu atat este mai dulce gustul apei si cu atat ne hraneste mai mult la nivel energetic.

Conform vechii credinte cabalistice ca suntem cu totii un singur Suflet universal, ori de cate ori binecuvantam apa intr-un mod constient si profund, transmitem mesaje de pace, Iubire si recunostinta, care ajung la apa din celulele tuturor oamenilor si din Natura. Asa cum rezonam cu apa noastra matura, rezonam cu apa de pretutindeni si, in acelasi timp, cu toate sufletele de pe planeta si cu fiecare in parte. Cream un camp morfogenic ce uneste lumea intr-un suflet Unic recunoscand Unitatea sa ca Prezenta Divina.

"VAV MEM BET, care are puterea sa readuca apa la starea ei Divina, originala. Decizia autorului de a dezvalui puterea acestui nume sacru, care in mod normal este dezvaluit numai studentilor Esenieni, este bazata pe crizele mondiale spirituale si de poluare fizica.

Aceasta este o mantra puternica folosita pentru a reechilibra apa.  Sursa:viataverdeviu"



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?