Vino si Tu: ARC, Proiecte voluntari România curată

Proiecte voluntari România curată: "esuat. Lumea nereprezentata a iesit in strada. Si multa lume care nu a iesit se simte mai solidara cu protestatatarii decat cu partidele. Alternativa la ele nu este insa structurata. Societatea politica trebuie reconstruita ca sa fie mai reprezentativa, de la baza in sus, fara a politiza integral societatea civila, dar cu implicarea ei.

Este treaba sefului statului sa rezolve criza politica, dar a noastra sa oferim pe termen lung acea alternativa la clasa politica de care ne-am saturat.

Invitam, ca atare, pe cei care vor sa puna umarul la acest efort dar nu stiu cu cine sa se asocieze si ce sa faca sa se adune aici, prin intermediul aplicatiei noastre.



Cine este interesat de o idee sau alta sa selecteze optiunile adecvate prin aplicatie. "

rei in politica? Esti dispus sa participi la structurarea unei noi alternative politice, care sa uneasca diferite grupuri din societatea civila. Vrei sa-i intalnesti pe Nicusor Dan, Monica Macovei sau pur si simplu pe alti oameni care planuiesc ceva nou? Inscrie-te aici. Cine este interesat de structurarea unei noi alternative politice, care sa uneasca diferite grupuri din societatea civila, sa se inscrie aici. Un moderator al Romaniei curate va lua legatura cu voi toti pentru a stabili o intrevedere.



Rol Activitati Necesar de timp

Voluntar pentru activism politic Sustinerea unei alternative politice Selectează

Voluntar pentru activism politic Structurarea unei alternative politice Selectează

'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?