Alkalinizeaza-ti Corpul; AFLA DECLARATIA INEDITA A OMULUI CARE A DEZLEGAT CAUZA CANCERULUI

Sursa; Secretele: AFLA DECLARATIA INEDITA A OMULUI CARE A DEZLEGAT CAUZA CANCERULUI:




Potrivit renumitului cercetator si laureat al premiului Nobel, Dr. Otto H. Warburg, cauza principala a cancerului este deficitul de oxigen.

Pe fondul unei slabe oxigenari a organismului, mediul intern devine acid. O alta constatare a dr. Warburg este ca celulele canceroase sunt anaerobe, adica nu respira oxigen. Dar acest lucru inseamna si ca prezenta oxigenului perturba metabolismul celulelor canceroase, iar intr-un mediu organic alcalin acestea nu pot supravietui.


„Toate celulele normale depind de rezervele corporale de oxigen pentru a supravietui, toate in afara de celulele canceroase; acest fenomen nu cunoaste exceptii. Daca privezi o celula de 35% din cantitatea necesara de oxigen timp de 48 ore, exista sanse mari ca aceasta sa devina canceroasa.”

Ce trebuie sa faci daca organismul are un pH acid

Echilibrarea si mentinerea pH-ului organic intre pragurile valorice optime depinde in mod fundamental de calitatea alimentatiei. Echilibrul pH-ului se refera la valorile acide sau alcaline ale tuturor fluidelor corporale si celulelor din organism. Pentru a functiona corect, corpul trebuie sa regleze nivelul pH-ului sangelui la un nivel usor alcalin de 7.365 sau mai mult.

Dar alimentatia moderna standard este alcatuita in mare parte din alimente toxice si acide bogate in zaharuri rafinate si cereale, alimente modificate genetic si alimente grase, factori care favorizeaza un mediu organic acid.

Acest pH acid perturba functiile celulare si poate duce la o serie de probleme grave de sanatate, inclusiv cancere, boli cardiovasculare, diabet, osteoporoza si boala de reflux gastroesofagian.

Aciditatea cronica poate determina inclusiv o imbatranire prematura. Un alt detaliu ingrijorator este ca parazitii intestinali, bacteriile, virusurile si organismele fungice toate prefera mediile acide pentru a se inmulti.

Mediile alcaline, pe de alta parte, neutralizeaza bacteriile si alti agenti patogeni. Iata de ce mentinerea in mod natural a unui pH echilibrat devine o prioritate principala in gestionarea si preventia bolilor.

Remedii naturale pentru reechilibrarea pH-ului acid

Ingrediente:

• 1/3 lingurite de bicarbonat de sodiu

• 2 linguri de suc proaspat de lamaie sau otet de mere

Instructiuni:

Combina si amesteca impreuna cele doua ingrediente. La intrarea in contact a acestora are loc o reactie chimica de efervescenta perfect normala. Dupa epuizarea reactiei, adauga peste si 250 ml de apa.

Este important sa bei amestecul dintr-o singura inghititura. Remediul este extrem de eficient in restabilirea pH-ului optim din organism. Reduce refluxul gastroesofagian si acidoza.
 From; - See more at: http://www.secretele.com/2016/02/afla-declaratia-inedita-omului-care.html#more

Bolile tiroidiene, cauzate de viermi intestinali. Afla acum si de Parazitii intestinali sunt prezenti chiar si acum in intestinele tale si se inmultesc nestingheriti, fara sa-ti dai seama. Efectele inmultirii lor vei incepe sa le resimti abia mai tarziu, cand pe fondul unei imunitati scazute, acestia vor incepe sa faca ravagii in organism, cauzand aparitia unora dintre cele mai temute boli cum ar fi :diabet, cancer, astm, insuficienta cardiaca, artrita, bolile tiroidiene etc.

"
Potrivit renumitului cercetator si laureat al premiului Nobel, Dr. Otto H. Warburg

'via Blog this'Ingrediente: - 2 lingurite de ceai de cimbru - 1 lingurita de faina de canepa - o bucata de 2-3 cm de radacina de ghimbir - 500 de ml de apa - 3-4 cuisoare Mod de preparare si consum: - Pune apa la fiert; - Cand a atins punctul de fierbere, opreste focul si adauga ceaiul de cimbru si ghimbirul curatat de coaja si taiat cubulete; - Lasa amestecul la infuzat timp de 30 de minute; - Dupa ce s-a racit, strecoara apoi adauga faina de canepa amestecand continuu si astfel remediul este pregatit pentru consum. Se pastreaza la frigider! Se consuma jumatate din cantitate dimineata dupa micul dejun si cealalalta jumatate seara dupa cina. Dupa fiecare doza administrata, se mesteca 1-2 cuisoare timp de 5-10 minute. Reptea procedeul timp de 2 saptamani si astfel ti-ai "curatat" intestinele cu succes. Cura de deparazitare se repeta o data la 6 luni. Poti verifica eficacitatea remediului natural prin repetarea analizelor la un laborator.Vei ramane surprins de efect! Remediul este extrem de util in cazul umatoarelor timpuri de paraziti: - oxiuri - giardia - ascarizi - limbrici - parazitul Leishmania (raspunzator de declansarea eruptiilor acnneice si a rozaceei) - trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema ( raspunzator de declansarea diabetului) - nematodul Strongyloides (raspunzator cu declansarea durerilor de cap si a migrenelor) - parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat care declanseaza cancerul) NOTA : Cel mai important aspect de luat in seama este ca acesti paraziti nu pot sa-ti faca rau atata timp cat sunt prezenti doar in intestine. Problema mare apare atunci cand acestia strabat intestinele si ajung la diferite organe. Tocmai de aceea este esentiala efectuarea unui program de deparazitare o data la 6 luni, pentru a nu le oferi posibilitatea sa treca de bariera intestinelor. Despre Autor: Cristian Iacov - See more at: http://www.secretele.com/2016/02/deparazitarea-intestinelor-un.html?m=1#sthash.Vq2x59ni.dpuf

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?