Curata rinichii o data la 3 luni si nu vei mai avea niciodata probleme de sanatate

Secretele: Curata rinichii o data la 3 luni si nu vei mai avea niciodata probleme de sanatate:In randurile de mai jos iti voi prezenta un truc prin intermediul caruia nu vei "face" niciodata pietre la rinichi!

Ingredientele continute vor detoxifia rinichii si va imbunatatii functia lor. Pentru a-l prepara, vei avea nevoie de:.

O mana de frunze de patrunjel sau de coriandru

2 lamai

1 litru de apa

Mod de preparare:

Toaca marunt patrunjelul sau coriandrul si pune-le intr-un recipient. Adauga apa si acopera-le. Apoi, pune recipientul pe foc si lasa-le la fiert timp de 15-20 de minute. La final, ia-le de pe foc, lasa-le la racit, dar fara a le descoperi.

Dupa ce amestecul s-a racit, strecoara-l, adauga sucul de la cele doua lamai si depoziteaza bautura la frigider.

Lichidul trebuie consumat tot, intr-o singura zi. Poti sa-ti prepari o cantitate mai mare, asta pentru a nu mai pierde timpul sa ti-l prepari zilnic, ideea fiind aceea de a pastra proportiile.

Tratamentul se urmeaza timp de 14 zile, timp in care este recomandat sa consumati, pe langa remediu, un minim de 2 litri de apa pe zi.

Efectele vor incepe sa se observe dupa 3-4 zile de la inceperea tratamentului, observand in primul rand schimbarea culorii urinei.

Aceasta bautura este foarte eficienta si in cazul durerilor menstruale insa nu este indicata femeilor insarcinate.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2016/02/curata-rinichii-o-data-la-3-luni-si-nu.html#sthash.i4zVZar3.dpuf'via Blog this'

Popular posts from this blog

How YOU Get Paid, Raising an invoice – PeoplePerHour.com Helpdesk