Decoctul de Marsdenia condurago, din Secretele: Bea acest decoct si nu vei mai avea gura uscata!

Secretele: Bea acest decoct si nu vei mai avea gura uscata!: "Marsdenia condurago "

Decoctul de condurago sau Marsdenia condurago ajuta la producerea de saliva

Planta exotica, originara din Anzii Cordilieri- Peru- si Ecuador, seamana cu vita de vie, numai ca frunzele sale sunt in forma de inima si pot atinge 10 metri lungime. Iubeste lumina, de aceea se catara pe trunchiurile copacilor, la o inaltime, in medie, de 1.500 pana la 2.000 de metri. Indienii o foloseau pentru tulburari digestive si gastro-intestinale. Consumadu-i frunzele, ei credeau ca vindeca muscaturile de sarpe. Are un miros caracteristic scortisoarei si piperului, in amestec, iar gustul este amarui-acrisor.

Actualmente, condurago este un remediu bun pentru ficat, vezica biliara si pancreas, un analgezic util in gastrite. Cercetarile recente au dovedit ca poate vindeca un cancer de stomac, prin actiunea sa citostatica.

Mi-am propus, asa cum va indica titlul articolului, sa aduc in prim-plan decoctul de condurango (se gaseste in farmaciile homeopate), cu rol de stimulare a salivei, astfel incat sa nu ne mai vaitam ca ni se usuca gura.

Il obtinem, folosind doar doua ingrediente:

-scoarta de condurango;

-1 litru de apa

Preparare:

- se pun 1,5 g de scoarta maruntita fin, in 250 ml de apa rece. O lasam sa fiarba intr-un vas acoperit;

- dupa racirea preparatului, strecuram;

Bem cate 3 cesti pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale. Ca masuri de precautie: nu depasim doza zilnica, deoarece condurago poate antrena efecte secundare, cum ar fi tulburari de coordonare, voma, diaree, stare de moleseala etc.

De retinut ca plantele nu sunt intru totul inofensive. Respectati-le modul de intrebuintare si nu veti intampina niciun fel de probleme!Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !
- See more at: http://www.secretele.com/2016/02/bea-acest-decoct-si-nu-vei-mai-avea.html#sthash.fzvacuJ4.dpuf

'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN