Miere de Artar, si bicarbonat de sodiu poate eradica pana si cancerul

Secretele: Acest preparat cu miere si bicarbonat de sodiu poate eradica pana si cancerul: "

1. Bicarbonatul de sodiu

Procesele inflamatorii determina o acidifiere a organismului, transformandu-l intr-un mediu deosebit de propice pentru bacterii si virusuri.

Inflamatiile persistente pot duce la boli cronice, cum sunt bolile de inima, diabetul, bolile neurodegenerative (Alzheimer) si anumite tipuri de cancer.

Bicarbonatul, o substanta alcalina care creste pH-ul sangelui, creste si pH-ul tumorilor, inhiband astfel metastazele spontane.

Acesta stimuleaza inclusiv sistemul de aparare al organismului impotriva bolilor de cancer. Un barbat a folosit cu succes bicarbonatul pentru a se vindeca complet de cancer de prostata in stadiul 4.

Bicarbonatul de sodiu poate preveni inclusiv formarea pietrelor la rinichi si poate calma simptomele bolii de reflux gastroesofagian.

2. Mierea

Mierea detine o combinatie unica de proprietati antibacteriene, antivirale, antiinflamatoare, antifungice, antiseptice, antioxidante si digestive. Medicii holisti o considera unul dintre cele mai bune si mai complete remedii naturiste existente.

Pe langa inflamatie, stresul oxidativ este si el o cauza comuna a bolilor cronice. Aceasta poate provoca boli autoimune, imbatranire prematura, cataracte, artrita reumatoida, boli cardiovasculare, boli neurodegenerative si chiar cancer.

Stresul oxidativ apare atunci cand antioxidantii din organism nu mai pot tine pasul cu productia naturala de radicali liberi prin metabolismul celular.

Mierea este una dintre cele mai bune surse de antioxidanti din lume, ceea ce o transforma intr-o arma redutabila impotriva stresului oxidativ.

Siropul de artar actioneaza si el asupra unui numar de peste 80 de specii de agenti patogeni, oferind protectie impotriva mai multor boli.

In combinatie, mierea si bicarbonatul de sodiu vizeaza in special celulele canceroase, pe care le distrug cu usurinta. Temperaturile ridicate le leaga impreuna suficient de mult cat sa ajunga la celulele canceroase.

Celulele canceroase se dezvolta cel mai propice in prezenta zaharului, consumand de 15 ori mai multa glucoza decat celulele normale. Din acest motiv, mierea actioneaza precum un vehicul transportor, incurajand celulele canceroase sa consume zaharul din componenta sa, pentru ca mai apoi bicarbonatul de sodiu sa patrunda mai usor in nucleul acestor celule.

Odata ce penetreaza membrana celulara, bicarbonatul de sodiu alcalinizeaza aceste celule canceroase si le neutralizeaza.

Inclusiv mierea de melasa si siropul de artar au acest efect.

Remediul anticancerigen pe baza de miere si bicarbonat

Ingrediente:

• 1 lingura de bicarbonat de sodiu (fara continut de aluminiu)

• 3 linguri miere pura organica (mierea de manuka este ideala)

Instructiuni:

1. Amesteca bicarbonatul de sodiu cu sirop de artar intr-un bol.

2. Toarna amestecul intr-un vas din otel inoxidabil si fierbe-l la foc mic timp de aproximativ 10 minute.

3. Amesteca mereu, avand grija ca amestecul sa nu atinga punctul de fierbere.

4. Intre timp, inmoaie in apa calda un borcan de sticla curat si sigilat. Astfel poti preveni spargerea paharului la intrarea in contact cu amestecul fierbinte.

5. Toarna amestecul in borcan si tine-l la racit.

6. Dupa racire, insurubeaza capacul si depoziteaza-l in camara.

Mod de folosire:

Ia o lingura din acest amestec de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa, timp de o luna.

Prepara remediul in cantitati mici si foloseste-l numai in stare proaspata.

Pe durata tratamentului, evita consumul de produse fainoase, zahar, lactate si redu consumul de carne.

Este important sa mentii corpul bine hidratat, sa consumi alimente organice, sa faci zilnic miscare si sa dormi suficient.
- See more at: http://www.secretele.com/2016/02/acest-preparat-cu-miere-si-bicarbonat.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.Wq3lnwhS.dpuf

1. Bicarbonatul de sodiu  si sirop de artar

'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?