Preluat din Secretele: Aceasta otrava ne distruge oasele, insa noi o consumam zilnic!

Secretele: Aceasta otrava ne distruge oasele, insa noi o consumam zilnic!:

A. Primele 10 minute 


Dupa ce ati consumat o doza de Cola, organismul dumneavoastra este bombardat cu zahar. Mai concret, doar ce ati consumat 10 lingurite de zahar, adica doza zilnica recomandata. Organismul dumneavoastra nu poate dizolva acest aport si asta din cauza fosfatilor pe care ii contine si care sunt responsabili cu gustul. 

Dupa 20 de minute 

Aportul de glucoza este imens iar organismul elimina insulina doar o singura data. Ficatul incepe sa lucreze imediat si transforma zaharul in grasimi. 

Dupa 40 de minute 

Acum, cafeina prezenta in Cola a fost absorbita total de organism. Ficatul elimina si mai mult zahar in sange. Nu va mai simtiti extenuati si asta datorita blocajului receptorilor adenozinei. 

Dupa 45 de minute 

Organismul elibereaza si mai multa dopamina, care stimuleaza placerea din cerebel. Exact efectul heroinei. 

Dupa 60 de minute 

Fosfatul duce zincul, magneziul si calciul spre sistemul digestiv, ingreunand digestia. Acesta este efectul dozei crescute de zahar, blocand eliminarea calciului prin urina, acesta din urma depunandu-se in zone nedorite. 

Putin dupa 60 de minute 

Acum isi fac simtita prezenta proprietatile diuretice ale cafeinei. Veti simti nevoia imediata sa mergeti la toaleta, cand veti elimina zincul, calciul si magneziul, care trebuiau sa va alimenteze oasele, dar si apa, sodiul si electrolitii. 

Putin dupa 60 de minute 

Acum veti simti efectul zaharului. Incepeti sa deveniti agitat si fara putere. Pana acum, ati eliminat deja apa din Cola dar si alte suplimente necesare organismului. Aceste suplimente erau necesare pentru intarirea dintilor, oaselor sau pentru functionarea optima a sistemului digestiv. In cele din urma, odata cu aceste schimbari, a crescut si riscul dezvoltarii diabetului. 

Multi oameni nu sunt constienti de efectele acestei bauturi carbogazoase asupra organismului. Din aceasta cauza, aceasta informatie trebuie citita de cat mai multi oameni, pentru a afla adevarul nespus. 

Despre autor: 
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Sursa:awesomeincidents.com. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook

- See more at: http://www.secretele.com/2016/02/aceasta-otrava-ne-distruge-oasele-insa.html#sthash.eJ1guiBy.dpuf
B. Neiertarea este clasificata in tratatele de medicina drept o boala. Potrivit dr. Steven Standiford, sef de chirurgie la Centrul de Tratament al Cancerului din Statele Unite ale Americii, refuzul de a ierta ii imbolnaveste pe oameni.

Pornind de la aceeasta idee, terapia iertarii este acum folosita pentru a ajuta la tratarea bolilor, cum ar fi cancerul.
"Este important sa tratezi ranile sau tulburari emotionale deoarece ele chiar pot impiedica reactiile la tratamente, chiar dorinta de a urma un tratament", a explicat Standiford. Dintre toti pacientii cu cancer, 61% au probleme cu iertarea, si dintre acestia, la mai mult de jumatate sunt severe, potrivit unui studiu efectuat de Dr. Michael Barry, un preot si autor al cartii, Proiectul Iertarea.

"Inmagazinarea acestor emotii negative, aceasta manie si ura, creeaza o stare de anxietate cronica", a spus el.

"Anxietatea cronica produce foarte previzibil exces de adrenalina si cortizol, ceea ce diminueaza productia de celule natural killer, soldatii corpului in lupta impotriva cancerului", a explicat el.

Barry a mai spus ca primul pas in procesul de invatare a iertarii este sa realizam cat de mult am fost iertati de Dumnezeu.

"Atunci cand o persoana iarta din inima - care este standardul de aur, vedem in Matei 18, iertarea din inima - ea este capabila sa gaseasca un sentiment de pace. Destul de des pacientii nostri se refera la faptul ca se simt mai usori. ", a spus el.

Barry a mai spus ca cei mai multi oameni nu isi dau seama ce furie si ura poarta, pana cand nu au lasat-o sa plece.

 
Sursa:suntsanatos
Sursa originala a articolului:cbn.com 


Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !
- See more at: http://www.secretele.com/2016/02/neiertarea-este-nociva-si-produce-cancer.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.YEgaORfv.dpuf'via Blog this'

Popular posts from this blog

How YOU Get Paid, Raising an invoice – PeoplePerHour.com Helpdesk