SIMONA FORDCe indica sughitul, tiuitul urechilor, trosnirea articulatiilor si respiratia suieratoare despre sanatatea ta

Buna Simona; Ce indica sughitul, tiuitul urechilor, trosnirea articulatiilor si respiratia suieratoare despre sanatatea ta:





 Ia si  tu FATLOSS: T3.



Te pupica, OLGA



OAMENI DE STIINTA studiaza in prezent efectele pe termen lung ale acestui obicei. 

Totusi, daca articulatiile se freaca intre ele, scartaie sau devin dureroase, este important sa te prezinti la medicul de familie sau la un medic naturopat pentru un control avizat. 

3. Ghiortaitul stomacului 

Desi stomacul tau chioraie atunci cand iti este foame, pot exista mai multe cauze ale acestui sunet. 

Zgomotul pe care il auzi poate fi cauzat de gaze, in special atunci cand mananci foarte mult zahar. 

Sunetul poate fi, de asemenea, cauzat de contractiile musculare care imping alimentele prin tractul digestiv. Acest proces poarta denumirea de peristaltism. 

Aceste contractii ajuta la descompunerea alimentelor si golesc in mod zgomotos buzunarele de aer care se formeaza in bolul alimentar. De asemenea, contractiile au loc intre mese pentru a elimina orice resturi de alimente in urma golirii stomacului. 

De asemenea, aceste vibratii te anunta ca este timpul sa mananci. 

Pentru a evita producerea acestor zgomote, se recomanda sa mananci putin si des. Zgomotele peristaltice excesive pot fi insa si semne ale unor afectiuni medicale precum sindromul de colon iritabil. 

3. Tiuitul urechilor 

Tinitusul este o afectiune caracterizata prin auzirea unor bazaituri, suieraturi, ciripituri, fluieraturi, sau a altor sunete in interiorul urechii. 

De cele mai multe ori, aceste probleme trec neobservate pe parcursul zilei, dar se manifesta mai puternic seara inainte de culcare. Desi tinitusul apare de cele mai multe ori la persoanele care sufera de pierderea auzului, inclusiv multe persoane fara deficiente de auz pot resimti aceste simptome. 

Acest simptom poate fi declansat de expunerea la sunete puternice, infectii, acumularea de ceara in urechi, leziuni, sau tumori. 

Situatia se poate agrava pe fondul consumului de alcool si de bauturi cofeinizate, la consumul anumitor alimente, sau ca urmare a fumatului si a stresului. Daca problemele devin deranjante sau persista in timp, adreseaza-te medicului de familie sau unui audiolog. 

5. Suieratul nazal 

Acest sunet ciudat se produce de obicei pe timpul expiratiei. Este cauzat de excesul de mucus, asa ca se manifesta mai ales atunci cand esti bolnav sau cand resimti simptomele unei alergii. 

Cel mai indicat remediu consta in infuziile de aburi si in suflarea nasului in mod frecvent pentru descongestionarea cailor nazale. 

In unele cazuri, suieratul poate fi cauzat de leziuni, in special de ranile cartilajului septului. 

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa:dailyhealthpost. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!  


- See more at: http://www.secretele.com/2016/03/ce-indica-sughitul-tiuitul-urechilor.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.WKVx5hap.dpuf





'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?