Daca iti tremura genunchii, asta te va ajuta

Secretele: Daca iti tremura genunchii, asta te va ajuta:



Asian spice beats all disease;

1. Coada calului – daca nu poti gasi aceasta palnta in natura, atunci o poti procura de la plafar. De fapt, coada calului este o planta medicinala valoroasa, care contine un amestec variat substante. Ea este bogata in vitamine si minerale si poate fi consumata ca remediu pentru inflamatii.

Fa-ti ceai sau consum-o sub forma de infuzie in urmatorul fel: pune apa la incalzit, adauga iarba proaspata de coada calului, acopera si lasa compozitia la infuzat timp de 20 de minute. Apoi strecoara ceaiul si consuma-l de doua ori pe parcursul zilei.

2. Seminte de in – bogate in acizi grasi omega 3, acestea reprezinta o sursa extraordinara de combatere a inflamatiilor ce ajuta si la intarirea sistemului imunitar.

Ia doua lingurite de seminte de in fiecare zi. Este indicat sa le consumi amestecate cu kefir si apa calda. Pot fi adaugate si in salate.

3. Ghimbirul – este un excelent ingredient antiinflamator.

Ingrediente: 200 de grame de radacina de ghimbir, 2 linguri de miere, 2 cani de apa. Pregateste-l sub forma de ceai, lasa-l la infuzat timp de 20 de minute, apoi adauga miere. Consuma-l de doua ori pe zi.

4. Rozmarinul – este o planta aromata si medicinala extraordinara, folosita cu precadere in bucataria mediteraneana. Este, deasemenea folosita pentru prepararea unor produse medicinale. El contine un acid care lupta impotriva bacteriilor care cauzeaza inflamarea cartilajelor incheieturilor de la nivelul mainilor si genunchilor.

Ingrediente: 200 de grame de rozmarin, 2 cani de apa

Lasa apa sa fiarba, adauga rozmarinul, lasa-l timp de 20 minute si apoi strecoara amestecul. Consuma-l de doua ori pe zi.

5. Turmericul – este cunoscut drept condiment si folosit in multe feluri de mancare, dar si pentru prepararea unor remedii naturale. Turmericul contine antioxidanti, are proprietati antiinflamatorii si vindeca infectiile din organism.

Ingrediente: 1 lingura de pudra de turmeric, 20 de grame, 3 linguri de miere, 60 de grame, 2 cani de apa, 750 de ml.

Incalzeste putina apa si amestec-o cu ingredientele. Las-o sa infuzeze timp de 10 minute. Consuma bautura de mai multe ori pe zi. Va reduce umflaturile si durerile articulare.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: healthyfoodstar.
- See more at: http://www.secretele.com/2016/04/daca-iti-tremura-genunchii-asta-te-va.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.spYuIWJI.dpuf



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?