Cum să-ți cureți colonul și ficatul de toxine în 48 de ore - Doctorul zilei

Cum să-ți cureți colonul și ficatul de toxine în 48 de ore - Doctorul zilei

MENIUL ZILELOR: Meniul este identic pentru cele două zile de „cură”.


Mic dejun: Quinoa și prune uscate

Începeți ziua cu un bol de quinoa, pseudo-cereală bogată în proteine, fosfor și fibre. Adăugați câteva prune, bogate în fibre, care au un efect ușor laxativ.
Ingrediente
:
• ½ ceașcă quinoa
• 5-6 prune tăiate
• 1 linguriță ghimbir răzuit
• 1 lingură semințe de in
• 1 ceașcă cu apă
• 1 vârf de cuțit nucșoară
• ¼ ceașcă lapte de orez
Preparare:
Turnați apa într-un ibric, adăugați quinoa, nucșoara și ghimbirul. În momentul în care apa începe să clocotească, acoperiți și lăsați pe foc (dat la minimum) încă 10 minute. Adăugați prunele și laptele de orez. Acoperiți din nou, lăsați să fiarbă pentru alte cinci minute. Adăugați o lingură de ulei din semințe de in. Amestecați încă o dată și serviți.

Băuturi detoxifiante și gustări între mesele principale
Legume
Puteți consuma următoarele legume ori de câte ori vreți pe timpul zilei: felii de castravete, țelină, ridichi, ca atare sau sub formă de salată, asezonate cu puțin ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper.
Elixir detoxifiant din lămâie, ananas și rodie
Ingrediente:
• 1 lămâie
• 3/4 ceașcă suc de ananas proaspăt stors
• 1 ceașcă suc de rodie proaspăt stors
• 3 cești apă
Amestecați ingredientele într-un recipient suficient de mare. Veți obține patru porții pe carele veți putea savura pe durata întregii zile

Elixir verde din ananas, ghimbir și kale

Ingrediente:
• ½ ceașcă ananas
• 2-3 cm ghimbir
• Câteva frunze de kale
• Sucul de la jumătate de lămâie
• Câteva frunze de mentă
• 2 castraveți mari
Puneți toate ingredientele în storcător și consumați lichidul rezultat.
Prânz: smoothie de fructe
Ingrediente:
• ¼ ceașcă afine congelate
• ¼ banană
• 1 lingură semințe de in sau chia
• Gheață după gust
• ½ ceașcă lapte vegetal neîndulcit
Puneți ingredientele în blender și lăsați să se amestece până obțineți o consistență fluidă.
Cină: supă de legume
Ingrediente:
• 1 varză taiată
• 2 litri de apă
• 2 linguri de paprica
• Fenicul după gust
• 2 cepe roșii tăiate
• 2 lingurițe semințe chimen
• 2 tulpini de țelină tăiate
• 2 lingurițe sare de mare
• Piper proaspăt măcinat după gust
• 4 căței de usturoi tăiați
• 2 linguri de oregano proaspăt tocat
• Pătrunjel proaspăt tocat
Amestecați toate ingredientele într-o oală suficient de mare cu excepția pătrunjelulului. După ce apa începe să clocotească, reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de o oră. Serviți cu pătrunjel proaspăt.
Varza ajută la detoxifierea ficatului și rinichilor, iar usturoiul îmbunătățește funcționarea ficatului.
În afară de a consuma aceste alimente, trebuie să țineți cont de câteva reguli simple:
• Nu mâncați după ora 19:00.
• Beți o ceașcă cu ceai de păpădie înainte de culcare.
• Faceți băi cu sare Epsom, pentru că vă vor ajuta să eliminați toxinele.


'via Blog this'

Popular posts from this blog

How YOU Get Paid, Raising an invoice – PeoplePerHour.com Helpdesk

Globalization: Positive and Negative ASpects: Free Trade Blocs, U.S. Foundations, Civic Attitude, and Civil Society in the USA and LATIN AMERICA