METODE DE DETOXIFIERE A PANCREASULUI

METODE DE DETOXIFIERE A PANCREASULUI: "Starea pancreasului este reflectata in exterior prin culoarea si tonusul buzelor. Buzele rosii, umede indica o functionare eficienta a acetsui organ, buzele palide si uscate sunt semne de slabire. Doua remedii  au un efect puternic detoxifiant si tamaduitor pentru pancreas, dar si pentru stomac sau splina:

1. Cura cu ulei. 

Imediat dupa trezirea din somn si inainte de spalatul pe dinti, clatiti gura cu un ulei vegetal (floarea soarelui, masline). Luati o gura de ulei, trecandu-l printre dinti cu putere, timp de 15 minute, pana ce devine o pasta albicioasa. Este un semn ca a acumulat toxine adunate in saliva si in vinisoarele de sub limba. Scuipati aceasta pasta, pentru ca este foarte toxica. Cura dureaza minim trei saptamani, nu exista limita maxima, iar starea de bine se simte din prima zi.

2. Cura cu usturoi. 

Pisati trei catei de usturoi intr-un castron, frecandu-i cu sare grunjoasa. Din amestecul obtinut modelati doua bilute, puneti una sub limba si pe cealalta intre gingie si buza de sus. Se tin in gura 30 minute.
Este normal sa usture, asa ca nu renutati la tratament. Toxinele sunt adunate si extrase din pancreas de forta usturoiului. In cavitatea bucala se va aduna saliva, pe care o scuipati,o data pe saptamana.
"
'via Blog this'

Popular posts from this blog

How YOU Get Paid, Raising an invoice – PeoplePerHour.com Helpdesk