Money Attracting Feng Shui bagua; Cum sa activezi energiile aducatoare de bani si prosperitate in casa

Secretele: Cum sa activezi energiile aducatoare de bani si prosperitate in casa: "Indiferent de elemntul feng shui ales, fie ca e un acvariu pentru prosperitate sau un Buddha care rade, asigura-te ca ai ales intelept.

In timp ce unele elemente feng shui chinezesti traditionale, precum broasca cu trei picioare, testoasa dragon, copacul gem sau pisica norocoasa nu se pliaza pe gusturile tale, exista si alte elemente feng shui populare si puternice pentru prosperitate, care s-ar putea sa iti placa.
"




Cauta bambusul norocos, vaporul prosperitatii sau arborele banilor, ca sa numim cateva, si vezi daca zona banilor tai poate beneficia de energia lor. 



Foloseste elemente cu apa pentru abundenta


Apa este simbolul stravechi al abundentei in toate culturile, nu numai in cea feng shui. bagua Foloseste fantani feng shui - un element feng shui puternic pentru atrage prosperitatea si Chi-ul proaspat.Daca o fantana nu este adecvata spatiului in care stai sau pur si simplu nu agreezi ideea, poti folosi imagini ale unei ape curgatoare precum cascade, rauri etc.

Orice imagine cu apa este un element extraordinar de energie feng shui pentru abundenta, doar asigura-te ca apa este curata si in miscare.

Asadar, imaginile cu un rau curgator sau cu o cascada, de exemplu, sunt mai potrivite, din punct de vedere feng shui decat cele cu un lac sau cu un iaz. Poti sa exprimi elementul apa in feng shui folosind culori -albastru si negru - la decorarea oglinzilor. De ce oglinzi? Pentru ca ele reprezinta expresia perfecta a elemntului feng shui apa.
SURSA: at: http://www.secretele.com/2016/05/cum-sa-activezi-energiile-aducatoare-de.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.CC4k8X3F.dpuf

-

'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?