Picioare umflate? Cel mai puternic remediu natural impotriva umflarii gleznelor si picioarelor

Secretele: Cel mai puternic remediu natural impotriva umflarii gleznelor si picioarelor:

Umflarea gleznelor si a picioarelor este o problema des intalnita in special la persoanele in varsta. Acumularile anormale de lichid in glezne, picioare si talpi sunt de cele mai multe ori principala cauza a umflarii sau a edemelor, asa cum este denumita aceasta problema in termeni medicali.


Umflarea picioarelor poate avea mai multe cauze: caldura, afectiunile vasculare, insuficienta renala, sarcina, insuficienta cardiaca, dereglarile hormonale, samd.

Aceasta problema nu trebuie nicidecum ignorata. Din contra, se recomanda sa mergi imediat la medic pentru a descoperi factorii care au condus la umflarea picioarelor.

Medicina populara are numeroase solutii pentru tratarea picioarelor umflate, dintre care cea mai buna consta in folosirea cojilor de patrunjel, care au un efect diuretic, adica elimina in mod eficient excesul de fluide corporale.

Diuretic natural pentru umflarea picioarelor:

Pentru prepararea cojilor de patrunjel, ai nevoie de radacina de patrunjel proaspata sau chiar de intreaga planta.

Spala, toaca marunt si zdrobeste patrunjelul. Poti folosi o masina de tocat carne, un robot de bucatarie sau un mojar.

Lasa-l in termos peste noapte, iar dimineata strecoara amestecul.

Cantitatea obtinuta trebuie consumata de trei ori pe zi."

Bea acest amestec doua zile consecutiv (pentru ziua urmatoare prepara un alt amestec proaspat). Fa pauza timp de trei zile, dupa care reia procesul pentru inca doua zile. Dupa numai doua zile o sa incepi sa observi o scadere a umflaturilor si vei putea sa porti din nou fara probleme pantofii preferati!

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: forhealthylifestyle. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook


- See more at: http://www.secretele.com/2016/05/cel-mai-puternic-remediu-natural.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.e6LLE8GD.dpuf



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?