Un remediu stravechi de la samurai: recapata-ti forta, intareste-ti organismul si oasele!

Secretele: Un remediu stravechi de la samurai: recapata-ti forta, intareste-ti organismul si oasele!:

"

Intr-un pahar pune 250 de ml de otet din cidru de mere si un ou de marime medie, care a fost spalat in prealabil.

Lasa-l asa timp de 7 zile. In acest timp, coaja oului se va dizolva si numai membrana subtire se va pastra, care tine albusul si galbenusul impreuna. Dupa 7 zile, scoate oul din otet, scoate membrana si pune continutul oului in otet. Amesteca bine ingredientele pentru a obtine un amestec uniform.

Consuma 10 ml de amestec de 3 ori pe zi, dizolvat intr-un pahar de apa calda.

Acest remediu natural este benefic pentru cresterea energiei si a fortei, fiind excelent pentru sanatatea oaselor tale. In acest fel, corpul tau va putea sa foloseasca vitaminele, proteinele si calciul din ou."

ALEGE UN CRISTAL SI DESCOPERA LUCRURILE PE CARE LE INDICA DESPRE TINE

  








Mai jos iti prezentam toate detaliile pe care alegerea ta le indica despre tine si personalitatea ta. Nu trisa! Alegerea trebuie sa fie spontana!


1. Howlit albastru 

Daca ai ales cristalul cu numarul 1, este semn ca ai niste probleme de comunicare pe care trebuie sa le rezolvi prin exercitiu. Ai lucruri pe care vrei sa exprimi si nu stii cum? Esti sincer fata de tine si de ceilalti? Stii sa asculti cu adevarat ceea ce ti se spune? 

Aceasta piatra este chakra gatului, care include, de asemenea, urechile, astfel ca este asociata cu toate formele de comunicare verbala. Existenta unor probleme fiziologice la nivelul gatului poate indica faptul ca a sosit timpul sa analizezi mai indeaproape lucrurile pe care nu le divulgi celorlalti, sau sa gasesti o metoda mai diplomatica de a comunica aceste ganduri. Tii secrete pentru a evita anumite eventuale conflicte? Vorbesti, de obicei, pe un ton iritat? Daca da, atunci e bine sa evaluezi problemele emotionale care stau la baza problemelor tale cu gatul. 
Daca ai probleme cu urechile, poate ca te-ai decis sa refuzi sa mai asculti, ceea ce poate o fi o provocare inspre regasirea puterii de a asculta lucrurile ce ti se comunica, inclusiv pe cele rostite de vocea sinelui tau superior. Doar tu cunosti cauza adevarata a acestor afectiuni fizice. Deseori, copiii dezvolta afectiuni ale urechilor pentru faptul ca se opun lucrurilor negative rostite in mediul familial in timpul certurilor dintre parinti. 

2. Aventurin verde 

Daca ai ales cristalul cu numarul 2, inseamna ca ai nevoie de vindecare, echilibru, armonie, pace si dragoste. Aventurinul verde este chakra inimii, esentiala pentru chakrele inferioare si superioare. Asadar, chakra inimii cuprinde tot ceea ce este legat de inima, adica echilibrul, armonia, vindecarea si dragostea. Te simti cel mai in largul tau atunci cand te afli in natura? Este firesc, pentru ca numai contactul cu natura verde echilibreaza functionarea acestei chakre fundamentale. 

Alegerea acestui cristal intruchipeaza nevoia ta de vindecare sau revenirea la esenta. Ai inchis aceasta chakra din cauza ranilor din trecut? Nimic mai gresit. Ori de cate ori inchizi aceasta chakra, obstructionezi principalul canal prin care poti primi dragoste si prin care te poti conecta la sentimentele celorlalti. Poate ca intampini dificultati in legarea de noi relatii de prietenie. Chakra inimii reprezinta, de asemenea, iubirea de sine, asa ca poate ca e timpul sa reincepi sa cultivi aceasta forma de iubire si sa iti redeschizi inima catre experientele pozitive pe care ti le ofera viata. 

Nu este deloc intamplator faptul ca peretii spitalelor sunt de multe ori zugraviti in culoarea verde. Aceasta culoare are efecte vindecatoare si simbolizeaza cresterea, atat de ordin fizic, cat si de ordin spiritual. Asadar, este momentul sa te concentrezi asupra laturilor sufletesti si a partilor corporale care au nevoie de vindecare. De regula, orice afectiuni legate de functionarea inimii si a plamanilor dezvaluie o nevoie de dragoste in toate formele ei. 
3. Citrin 

Daca ai ales cristalul cu numarul 3, este semn ca suferi de probleme legate de chakra plexului solar. Aceasta chakra este centrul puterii si al vointei interioare. Ti-ai risipit toata aceasta putere interioara pe altii? Ai permis altor oameni sa preia controlul asupra vietii tale? Poate ca ai devenit dependent de altii si/sau ai o stima de sine scazuta. Acum a sosit momentul sa te concentrezi asupra redobandirii controlului chestiunilor personale de viata, a sosit momentul sa iti iei din nou viata in propriile maini.

Practica tehnici de meditatie si petrece timp in tacere pentru a putea reflecta asupra lucrurilor pe care vrei sa le creezi in viata ta. Da, ai puterea de a transforma gandurile in realitate prin intermediul tehnicilor de vizualizare, asa ca stabileste-ti teluri si obiective, apoi insista asupra proiectiilor mintale ale acestora pentru a le materializa. Nu conteaza de unde incepi, important este sa pornesti la drum. 

Acest cristal este foarte potrivit pentru a atrage in viata ta bogatie in toate formele ei. Poate ca in prezent ai probleme financiare, sau poate ca te-ai privat chiar tu insuti de anumite surse de bogatie pentru ca te-ai considerat nedemn de ele. Dar, la fel ca oricine altcineva, meriti din plin aceste bogatii, asa ca redeschide calea catre ele. 
- See more at: http://www.secretele.com/2016/01/alege-un-cristal-si-descopera-lucrurile.html#sthash.hpXQAY0D.Etijb9ly.dpuf



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?