IMPOTRIVA HERPESULUI SI PT> INTARIREA COGNITIEI: Inbox (3,839) - olgalazin@gmail.com - Gmail

IMPOTRIVA HERPESULUI SI MICOZELOR: Brain help also:


- Intareste sistemul imunitar

- Previne bolile virale si gripele

- Calmeaza infectiile in gat, sinuzita si simptomele de pneumonie

- Vindeca simptomele specifice artritei, psoriazisului, sindromului de oboseala cronica si racelilor comune

- Actioneaza precum un agent antimicrobian imunostimulator in tratamentul cancerului

- Modifica tiparul infectios in cazul imbolnavirilor cu virusul HIV, demonstrand potential chiar pentru vindecarea completa a bolii

- Asigura un puternic efect antibacterian si antimicotic in micozele piciorului si ale unghiilor, respectiv in cazurile de infectie cu chlamidia si candida.

- Inhiba progresia osteoporozei

- Sustine eforturile de slabire

- Ofera protectie impotriva declinului cognitiv

Printre proprietatile antiinfectioase ale frunzelor de maslin se numara si abilitatea de a impiedica productia si schimbul de aminoacizi intre tulpinile virale si abilitatea de a inactiva transmisia virusurilor contagioase pornind de la nivelul membranelor celulare si pana la sporii externi ai virusurilor infectioase.

Reteta de ceai din frunze de maslin

De-a lungul timpului, frunzele de maslin au reprezentat inclusiv un simbol al pacii si armoniei, iar efectele sale terapeutice se incadreaza si ele in tipar datorita efectelor relaxante si linistitoare. Ceaiul din frunze de maslin aduce organismului un aport important de antioxidanti puternici impotriva gonoreei, tuberculozei, virusului influenza, meningitei, hepatitei B, herpesului, aterosclerozie, botulismului, malariei, ulcerelor stomacale, difteriei, infectiilor urinare si encefalitei.

Cea mai sanatoasa varianta de ceai presupune folosirea de frunze verzi de maslin deshidratate fortat pentru a le mentine proprietatile benefice.

Ingrediente:

15-20 de frunze de maslin

200-300 ml de apa clocotita

Instructiuni:

Adauga frunzele la apa clocotita si lasa-le sa fiarba timp de 10 minute, apoi ia apa de pe foc si las-o la racit timp de 15 minute. Poti indulci si imbogati gustul ceaiului cu miere si zeama de lamaie. Pentru a profita din plin de efectele benefice ale acestui ceai, se recomanda repetarea curelor pe o perioada de cateva saptamani.Inbox (3,839) - olgalazin@gmail.com - Gmail:



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?