ELECTROLYTES DRINK, Home made-Secretele: BAUTURA PE CARE O POTI PREGATI USOR ACASA – REDUCE PROBLEMELE STOMACALE, REHIDRATEAZA SI ENERGIZEAZA CORPUL

Secretele: BAUTURA PE CARE O POTI PREGATI USOR ACASA – REDUCE PROBLEMELE STOMACALE, REHIDRATEAZA SI ENERGIZEAZA CORPUL:

Da, electrolitii reprezinta in mare parte saruri, care sunt foarte importante pentru mentinerea conductivitatii electrice a organismului. La voltajul optim, celulele pot primi si transmite in voie informatii biochimice vitale. In acest caz, sarea gema de masa este de cele mai multe ori suficienta, atat timp cat contine clorura de sodiu, pe care de altfel mai toate sarurile o contin. Unele saruri mai contin insa si iodura de potasiu, o alta substanta importanta pentru sanatatea organismului.

In continuare iti prezentam modul de preparare a unei bauturi electrolitice deosebit de sanatoase. In plus, este usor de preparat si necesita doar cateva ingrediente usor disponibile.

Reteta bauturii electrolitice preparabile in casa

Ingrediente necesare:

- 1/2 cana de suc proaspat de portocale

- 1/4 cana de suc proaspat de lamaie

- 2 cani de apa 

- 2 linguri de miere sau sirop de artar

- 1/8 lingurita de sare de Himalaya sau sare de mare amesteci ingredientele laolalta pana la dizolvarea completa, apoi sa pastrezi bautura la frigider.
Proprietatile fiecarui ingredient in parte

Sarea de mare,Aceasta sare joaca un rol important in reglarea hormonilor de stres in timpul efortului fizic. Sarea de mare reduce nivelul adrenalinei si sprijina sanatatea metabolismului. Nota:deoarece aceasta contine cea mai mare cantitate de minerale esentiale.

Fructele citrice – Stiai ca citricele abunda in electroliti? Ei bine, da, iar lamaile sunt pe primul loc in acest top. Fiind bogate in vitamina C, citricele sprijina inclusiv sanatatea sistemului imunitar si constituie remedii excelente pentru raceala si gripa.

Mierea si/sau siropul de artar – Mierea este cu siguranta unul dintre cele mai sanatoase alimente existente. Mierea pura contine foarte multe enzime naturale si minerale esentiale. Iar zaharurile usor digerabile contribuie si ele la energizarea corpului in timpul efortului fizic. In plus, mierea detine si proprietati antiseptice, fiind ideala pentru reducerea infectiilor din gat si calmarea tusei.
fel hivlak egy heten belul, mikoelot jovok, dragam, jo? Puszika!



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?