OCHII:Cum poti vindeca infectiile oculare in 24 de ore cu solutie salina

Secretele: Cum poti vindeca infectiile oculare in 24 de ore cu solutie salina:



Cauzele aparitiei urcioarelor si salazioanelor

Urcioarele sunt mici excrescente iritate care apar de-a lungul liniei genelor. De regula, ele sunt cauzate de bacterii sau de infundarea canalului lacrimar, respectiv a glandelor sebacee din preajma ochiului. Urcioarele rareori isi modifica dimensiunile si tind sa se retraga de la sine in decurs de cel mult o luna.

Salazioanele sunt cauzate si ele tot de infundarea glandelor sebacee cu praf sau cu produse de machiaj. Spre deosebire de urcioare, acestea cresc treptat in dimensiuni, inflamatia cuprinzand intr-un final pleoapele in intregime, sau chiar intreg ochiul, ceea ce afecteaza inclusiv vederea. Alte simptome sunt durerile si mancarimile localizate, sensibilitatea la lumina, lacrimarea si incetosarea vederii.

Cum poti interveni

Atunci cand capeti o infectie oculara, evita sa mai folosesti o vreme machiaj sau lentile de contact pana ce ochiul nu se vindeca complet. La fel de important este sa nu iriti ochiul prin atingerea sau frecarea cu mainile. Acum ca am lamurit ce nu trebuie sa faci, hai sa vedem impreuna ce remedii poti utiliza:

1. Comprese calde

Un mod foarte eficient de drenare a ochilor infectati consta in aplicarea zilnica de comprese umede caldute peste pleoapele inchise de 3-6 ori pe zi timp de 5-10 minute. 

Mierea are proprietati antibiotice si nu este iritanta pentru ochi. Doar adauga o parte de miere naturala la o parte de apa, amesteca bine si aplica amestecul pe zona inflamata cu ajutorul unui disc steril de bumbac. Repeta procedeul de 2-3 ori pe zi.

3. Apa cu sare

Solutiile saline sunt disponibile in farmacii pentru tratamentul infectiilor oculare, nazale si otice.

Ca sa iti prepari propria solutie salina, adauga o jumatate de lingura de sare de Himalaya cu granulatie fina la o cana cu apa fiarta si racita, apoi amesteca bine.

Clateste ochii de 3-4 ori pe zi cu solutia obtinuta.

a sa previi infectiile oculare, demachiaza-te in fiecare seara si nu folosi produse si ustensile de machiaj ale altor persoane. In plus, dezinfecteaza instrumentele cosmetice dupa fiecare utilizare.
- See more at: http://www.secretele.com/2016/06/cum-poti-vindeca-infectiile-oculare-in.html#more"



'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?