PROCEDEUL OIL POOLING, STRATRAOOIL POOLINGGEREAecretele: UN SINGUR INGREDIENT IMPOTRIVA PLACII BACTERIENE SI A RESPIRATIEI URAT MIROSITOARE!

Draga Adela si IOANA, OIL POOLING sau:



Metoda „tragerii uleiului”, denumit in medicina Ayurveda „kavala” sau „gundusha”, care vizeaza detoxifierea si eliminarea bacteriilor din corp prin mucoasele din gura. Tehnica este simpla: presupune doar clatirea gurii cu ulei inainte de masa timp de 15-20 de minute.

Sustine detoxifierea corpului, si contribuie si la sanatatea orala, intarind si albind dantura.

Da, este de ajutor in bolile dermatologice, artrita, astm, dureri de cap, dereglari hormonale, infectii samd.

Pune in gura doua lingurite de ulei vegetal (de cocos, de susan sau de masline) in jur de 20 de minute, apoi scuipa uleiul si clateste gura cu apa. Se recomanda sa pui in aplicare procedeul dimineata inainte de micul dejun, sau seara inainte de culcare, apoi scuipa uleiul si fa o gargara zdravana cu apa calda. In timpul clatirii, uleiul se ingroasa si devine laptos, asa ca nu te speria atunci cand il scuipi in chiuveta. Dupa clatirea gurii cu apa, spala-te pe dinti ca de obicei.
Procedeul acesta albeste dintii"„tragerii uleiului”, denumit in medicina Ayurveda „kavala” sau „gundusha”, care vizeaza detoxifierea si eliminarea bacteriilor din corp prin mucoasele din gura. Tehnica este simpla: presupune doar clatirea gurii cu ulei inainte de masa timp de 15-20 de minute.

Pe langa faptul ca sustine detoxifierea corpului, procedeul contribuie si la sanatatea orala, intarind si albind dantura. 
'via Blog this'

Comments

Popular posts from this blog

AMAZON HOW TO MANUAL, Selling on AMAZON.com; MIHAI ALISIE THE INVENTOR OF THE BITCOIN

ADVANCED WELLNESS: 14.70$ Your Quote Summary

What is the Difference between L-Threonine and L-Theanine?