Supa crema de telina _Celery SOUP

gateste sanatos si gustos: supa crema de telina "


Supa crema de telina.
Foarte gustoasa si sigur va place si copiilor mofturosi
Ingrediente
400 gr ţelină frunze si radacina
2-3 cartofi
2 cepe
1 legatura pătrunjel verde
sare piper
4-5 linguri ulei de măsline
1 lingura boia dulce
4-5 căţei de usturoi 300 g pâine integrala
Mod de preparare
Se curăţă legumele, se spală, se taie bucăţi mai mici şi se pun să fiarbă în apă cu sare şi ulei de măsline.
Se lasă la foc mic, acoperite cu un capac şi, după ce au fiert, se scot într-un bol, se pasează cu blenderul şi se amestecă cu sare, boia, piper şi o parte din pătrunjelul tocat mărunt.
Se mai lasă să dea în câteva clocote, apoi se lasă la răcit câteva minute şi, între timp, se taie pâinea integrală cubuleţe. Se pun crutoanele în tavă, se stropesc cu ulei de măsline amestecat cu usturoi pisat şi se lasă să se rumenească. Supa cremă se serveşte cu crutoanele crocante.


Sfaturi
Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă
Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.


: "
Supa crema de telina.
Foarte gustoasa si sigur va place si copiilor mofturosi
Ingrediente
400 gr ţelină frunze si radacina
2-3 cartofi
2 cepe
1 legatura pătrunjel verde
sare piper
4-5 linguri ulei de măsline
1 lingura boia dulce
4-5 căţei de usturoi 300 g pâine integrala
Mod de preparare
Se curăţă legumele, se spală, se taie bucăţi mai mici şi se pun să fiarbă în apă cu sare şi ulei de măsline.
Se lasă la foc mic, acoperite cu un capac şi, după ce au fiert, se scot într-un bol, se pasează cu blenderul şi se amestecă cu sare, boia, piper şi o parte din pătrunjelul tocat mărunt.
Se mai lasă să dea în câteva clocote, apoi se lasă la răcit câteva minute şi, între timp, se taie pâinea integrală cubuleţe. Se pun crutoanele în tavă, se stropesc cu ulei de măsline amestecat cu usturoi pisat şi se lasă să se rumenească. Supa cremă se serveşte cu crutoanele crocante.


Sfaturi
Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă
Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte."

Popular posts from this blog

How YOU Get Paid, Raising an invoice – PeoplePerHour.com Helpdesk

Globalization: Positive and Negative ASpects: Free Trade Blocs, U.S. Foundations, Civic Attitude, and Civil Society in the USA and LATIN AMERICA